Zirvede Haber

KADI KIZI’NDAN AŞK DOLU SOFRALAR

KADI KIZI’NDAN AŞK DOLU SOFRALAR

Sevgililer Günü’nde sevdiğiniz kişiye duygularınızı göstermenin yollarından biri de bolca sevgiyle hazırlanan bir yemektir. Kadı Kızı da bu yıl sevgiliniz için 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yüzde 30’a varan indirimiyle farklı hediye seçenekleri sunuyor. Kadı Kızı ürünleriyle ve aşkla hazırlayıp sunacağınız Sevgililer Günü yemeğiniz, en güzel anınızı hafızlarınıza kazıyacak.

Anadolu mutfak medeniyetlerinden esinlenerek üretilen Kadı Kızı, Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala, sevdiği için hediye arayanlara birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Yüzde 30’a varan indirimlerle satışa sunulan ürünler aşkla hazırlanan yemeklerin özenli sunumlarına eşlik edecek.

Sevdiğinize Özel Hediyeler Kadı Kızı’nda

Kadı Kızı’nın gold ve gümüş renk alternatifleriyle ışıldayan çatal kaşık bıçak takımları ile birbirinden şık servis ve yemek takımları Sevgililer Günü sofranızda romantizmin tamamlayıcısı olacak. 7 parça set halindei 4 farklı boyuta sahip ve altın-siyah, gümüş-siyah, okyanus mavisi-bakır renklerinin şıklığı ile göz dolduran granit tencere setlerinde içeriğindeki malzemeler sayesinde daha az yağ ve daha bol sevgiyle hazırlanıp sofraya sunulan yemekler gününüze lezzet katacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ