Zirvede Haber

Beils’ten Sektörel Trendlere Hakim Online İngilizce Eğitim

Beils’ten Sektörel Trendlere Hakim Online İngilizce Eğitim

Bir yandan kariyeriniz için İngilizce öğrenirken, bir yandan da sektörünüzün dünyadaki son trendlerini takip edebilseniz nasıl olurdu? “Gücü kaynağında, farkı sonuçlarında” mottosuyla hareket eden Beils Türkiye, sektörel terminoloji ve trendlere hakim online İngilizce programları ile fark yaratıyor.

Dünya çapında dev markaların İngilizce eğitim ortağı olan Beils, online kurumsal İngilizce eğitimleriyle Türkiye’de de kariyer dünyasının eğitim ortağı olma yolunda hızla ilerliyor. 100’ün üzerinde farklı mesleki İngilizce alanında program sunan Beils Türkiye, sektörlerdeki son trendleri de kapsayan güncel eğitim programları ile eğitim alan kişilerin kariyer gelişimine maksimum destek sağlıyor. Beils Türkiye, online kurumsal eğitimlerinde İngilizce öğretirken, kişisel uzmanlık alanlarında gelişmeyi sağlayan güncel içerikler sunuyor. Kurumsal İngilizce eğitimi alan öğrenciler, İngilizceyi konuşurken ve kendi alanlarında kelime dağarcıklarını geliştirirken aynı anda dünyadaki sektörel trendleri öğrenebildikleri içeriklere de ulaşıyor. Bu içerikler aynı zamanda öğrencilere ve kurumlara, kariyer alanlarında hedef oluşturma konusunda da yol gösteriyor.

Kurumlara yönelik hazırladıkları online İngilizce eğitimleri hakkında bilgiler veren Beils Türkiye Eğitim Müdürü Sibel Sagner, kurumsal şirketlerden gelen katılımcılara özel bir müfredat hazırladıklarını belirtiyor. Eğitimlerinde kurumsal yapılara ait içerik, trend ve ilgili kelime dağarcığını bir arada vermeyi amaçladıklarını kaydeden Sagner, “İngilizcenin günlük kullanımı ile iş hayatındaki kullanımı arasındaki konu farklılıkları ve terminolojiyi göz önünde bulundurularak hazırladığımız eğitim platformumuz; katılımcıları hedeflerine en doğru ve hızlı şekilde ulaştırmaktadır. Eğitimlerimizde öne çıkan en önemli nokta ise seçilen konu ve içerikte sektörel trendlerin ve geliştirilmesi gereken yeni yetkinlik alanlarının takip edilmesidir. Beils Türkiye olarak, öğrencilerimizin ortam ve içeriğe uygun olarak kendilerini en etkin şekilde ifade edebilmelerini hedeflemekteyiz. Eğer ihtiyaç İngilizcenin iş hayatında kullanılması ve bu yöndeki gelişmeleri rahatlıkla takip etmek ise, bu hedefe ancak platformda yerini alan sektörel trend, içerik ve buna bağlı terminoloji bilgisi ile ulaşılabilir” diye konuşuyor.

Kişiye özel farklılaştırılmış eğitimler

Beils Türkiye Eğitim Müdürü Sibel Sagner’in verdiği bilgilere göre, Beils online İngilizce platformlarında hazırlanan içerikler; katılımcıların sektörel trendleri takip ederek İngilizceyi öğrenmelerine olanak sağlarken, aynı zamanda yaşam boyu öğrenme süreçlerine de katkıda bulunuyor. Platformun içeriği kurumsal hayatta büyük önem taşıyan sunum yapma ve etkin mülakat süreci yönetebilme gibi yetkinliklerin gelişimine destek oluyor. Kurumsal yapılardan gelen katılımcılara yönelik olarak ihtiyaca göre özel veya grup dersleri düzenleyen Beils Türkiye, kişiye özel farklılaştırılmış eğitimleriyle öne çıkıyor. Beils Türkiye, tüm bunlara ek olarak; farklı sektörlerin İnsan Kaynakları ve Eğitim Departmanları ile iletişime geçerek, iş hayatının can damarını oluşturan farklı sosyal becerilerin İngilizce ile harmanlanması ve bu sürecin etkin bir şekilde hayata geçirebilmeleri için katılımcılarla çalışmalar gerçekleştiriyor.

Beils Türkiye, kariyer dünyasının İngilizce ortağı olmaya aday

Dünyanın önde gelen şirketlerinin kadroları Beils’ın patentli teknolojisiyle desteklenen, sektörel terminolojilere hakim kapsamlı eğitim çözümleriyle İngilizce öğreniyor. Beils Türkiye, derin deniz petrol araması yapan şirketten, bulut teknolojisi üzerine çalışan uzmana kadar 100’ün üzerinde farklı mesleki İngilizce alanında kolaylıkla eğitim programı sunabilecek müfredata ve eğitim kadrosuna sahip. Şu anda bankacılık, finans, mühendislik, sağlık, turizm ve otelcilik, teknoloji, üretim, otomotiv gibi sektörlerdeki kurumlarla başarılı bir şekilde çalışmalar gerçekleştiren Beils Türkiye, pek çok ülkede olduğu gibi ülkemizde de kariyer dünyasının eğitim kurumu olma yolunda hızla ilerliyor.

Bankacılık / Finans alanında BNP Paribas, otomotiv devi Toyota, uluslararası asansör şirketi Schindler Elevators, TNT Lojistik, elektronik sektörünün öncüsü General Electric, gıda sektöründe Burger King ve Coca Cola, sağlık ve farmakolojide Pfizer ve Astra-Zeneca, hazır giyimde Lacoste gibi dev markalar Beils’ın uluslararası referansları arasında yer alıyor. Beils’ın Türkiye’deki bazı referansları ise şöyle sıralanıyor: Vodafone, Turkcell, Borusan Otomotiv, Borusan Mannesmann, Borusan Caterpillar, Bakioğlu Holding, Alternatif Bank, Schneider Electric Türkiye…

Beils Türkiye’nin gücü kaynağında farkı sonuçlarında

Beils’ın gücü, İngilizce eğitiminin lider markası Burlington English grubunun online eğitim platformu olmasından kaynaklanıyor. Burlington English grubu, küresel başarıya sahip İngilizce eğitimlerini 32’den fazla ülkede, ana dili İngilizce olan 1000’i aşkın öğretmeniyle, on milyonlarca öğrenciye ulaştırıyor. Burlington, 30 yılı aşkın deneyime sahip global bir yayıncı olarak hem genel İngilizce hem de kurumsal İngilizce programlarındaki emsalsiz müfredatlarını ve içeriklerini kendisi geliştirip, güncelliyor. Beils’in tüm öğretmenleri, İngilizce öğretmenliği mezunu, akademik alanda çalışmalar yapmış ve kendi alanlarında uzman ve öğretme aşkına sahip kişilerden oluşuyor. Beils, deneyimli öğretmenlerle yüz yüze yapılan eğitimlerin yanı sıra yenilikçi ve patentli teknolojileri sayesinde dünyanın en gelişmiş online İngilizce eğitim kurumu olma özelliği taşıyor. Beils’ın, öğrencilerine sunduğu “Student Zone” platformu; içeriğindeki sınırsız sayıda online materyal, “Career Course – Kariyer Kursları” bölümü ve SpeechTrainer® isimli yapay zeka sanal konuşma eğitmeni ile öğrencilerin İngilizce dinleme ve telaffuz becerilerini geliştiren interaktif bir öğrenme ortamı sunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ