Zirvede Haber

“Ülkemiz şartlarında “çalışamayan gazeteciler günü” gibi bir anlam taşıdığını ifade etmemiz gerekir”

“Ülkemiz şartlarında “çalışamayan gazeteciler günü” gibi bir anlam taşıdığını ifade etmemiz gerekir”

Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız, 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayarak, başta Bursa’da görev yapan ulusal ve bölgesel yayın temsilcileri ile yerel basın mensupları olmak üzere, tüm gazetecilerin gününü kutladı.

Alpaslan Yıldız, mesajında şunlara yer verdi:

“Öncelikle büyük bir fedakârlık ve özveriyle görevlerini yapmaya çalışan gazeteci kardeşlerimizin 10 Ocak, Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum. Medya çalışanlarının birçok sorunu olmasına rağmen, gece-gündüz demeden halkımızı doğru bilgilendirmeye ve haberdar etmeye çalıştıklarını çok iyi biliyorum. 10 Ocak gününün Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanması ironiden öteye geçmemektedir.
Ülkemiz şartlarında “çalışamayan gazeteciler günü” gibi bir anlam taşıdığını ifade etmemiz gerekir. Bu duygularla başta Bursa’da görev yapan ulusal ve bölgesel yayın temsilcileri ile yerel basın mensuplarımız olmak üzere, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluk diliyorum. dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ