Zirvede Haber

MHP Gurubu Israrla Takip Etti! Karar; Kira Ödenmeyecek!

MHP Gurubu Israrla Takip Etti! Karar; Kira Ödenmeyecek!

MHP Mudanya Meclis Gurubu’nun ısrarla takip ettiği, “belediye mülklerinde kiracı olanlar pandemi süresince kira alınmasın yada yarısı alınsın” teklifi Mudanya Meclisi’nde gurubu bulunan partiler tarafından kabul edildi.

Gelişmeyi MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden; “Teşekkür ederiz Türkyılmaz, teşekkür ederiz Mudanya Meclisi” paylaşımı ile Mudanyalılar ile paylaştı. Erden; “Mudanya Belediye mülklerinde kiracı olarak faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından pandemi sürecinde kira alınmaması konusunda MHP Grubu olarak verdiğimiz önerge Sayın Başkan ve Meclis üyeleri tarafından olumlu karşılandı.

Sayın Başkanın konu hakkındaki söyleminden özet, “Cumhurbaşkanlığı genelgesinde STK’lardan kira alınmaması konusunda açık bir ifade bulunmamakta. Belediye danışmanımız ve hukukcukarımız bu konuda araştırma yapıyorlar. Türkiye genelinde diğer belediyelerinin uygulamalarını da araştırıyoruz. Bu esnada STK kiracılarımıza kira tahakkuk ettirmeyeceğiz. İnsiyatif kullanacağız.” sizlerinde görmüş olduğunuz gibi MHP Gurubu vatandaşlarımızın her sorununa koşarak kendilerine gitmektedir. Vatandaşlarımızın her derdinde yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ