Zirvede Haber

YENİ YILDA YENİ MARKALAR

YENİ YILDA YENİ MARKALAR

Next Level AVM ziyaretçilerini yeni yılda yeni markalarla karşılıyor

JLL Türkiye tarafından yönetilen, Başkentin en ferah ve konforlu alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi yeni yılda da marka karmasını genişletmeye devam ediyor. Sürekli yeni markalarla çeşitlilik sunmaya devam eden AVM, son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

2020 yılında Kütahya Porselen, Mavi, D’S Damat, US Polo ve çok sayıda yeni marka ve mağazaya merhaba diyen Next Level AVM, pandemi döneminde aldığı üst düzey önlemlerle ziyaretçilerine sağlıklı ve güvenli bir ortam sunarken yeni yılda da büyümesini sürdürüyor.

Param Card kampanyası yeni yılda da devam ediyor

Yılbaşı öncesi başlattığı Param Card kampanyasını da gördüğü ilgi üzerine uzatan AVM, 250 TL’lik alışveriş yapana 50 TL Param Card hediyesi sunan kampanyayı Ocak ayı sonuna kadar devam ettirecek.

Next Level AVM Hakkında:

Next Level Alışveriş Merkezi, Ankara’nın en gelişmiş lokasyonu Söğütözü’nde, Eskişehir ve Konya yollarının kesişim noktasında yer alıyor. Birbirinden seçkin dünya markalarını bünyesinde barındıran alışveriş merkezi, dekorasyonundaki incelikli detayları, tavanı şeffaf süs havuzlarından içeriye süzülen gün ışığı ile ziyaretçilerine ferah ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor. Geniş alanlarının yanı sıra Teras alanıyla da ziyaretçilerini açık hava ile buluşturan Next Level Alışveriş Merkezi, pandemi sürecinde de misafirlerine sağlıklı, rahat, konforlu ve güvenli alışverişin yanı sıra keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor.

www.nextlevelavm.com.tr

  • nextlevelavm
  • Next Level AVM
  • nextlevelavm
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ