Zirvede Haber

Çare Var mı? Çare Türkiye Değişim Partisi’dir!

Çare Var mı? Çare Türkiye Değişim Partisi’dir!
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’den Bursa çıkarması! Teşkilatlanma çalışmalarına  Bursa’dan başlayan Sarıgül moral depoladı. İl Binası açılışı ve bir dizi program için Genel Başkan Yardımcıları ile Bursa’ya gelen Sarıgül’ü 500 kişi “Çare Sarıgül” sloganları ile karşıladı. İl Başkanı Cihan Ural, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yerlikaya tarafından karşılanan Sarıgül burada bir konuşma yaptı.

Açılış sonrası açıklamalarda bulunan Sarıgül, Türkiye Değişim Partisi Bursa il kadrosunu en güçlü parti konumuna taşıyacağını belirtti. Bursa ile ilgili görüşlerini kamuoyu ile paylaşan Sarıgül, Bursa’nın otomotiv, tekstil, zeytin ve makine imalat sanayinin başkenti olduğunu savundu. Buna rağmen Bursalı vatandaşların mutlu olmadığının altını çizen Sarıgül, “Birçok sanayicimiz sıkıntı içinde, esnaf siftah etmeden kepenk kapatıyor, tarımdaki, zeytindeki sıkıntıları biliyoruz, biz ülkemin sorunlarını biliyoruz. Ancak suçlamak, şikayet etmek, karalamak için gelmedik. Biz çare bulmak için geldik. Çare var mı? Var, çare Türkiye Değişim Partisi’dir” ifadelerini kullandı.

Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül şöyle konuştu:

“Bugün Bursa İktidara Hazırlık Merkezimizi açıyoruz, biliyor ve inanıyorum ki bu merkez önümüzdeki ilk seçimde sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin iktidar merkezi olacaktır…

Bursa, ülkemiz ihracatının dörtte birini tek başına üretiyor, otomotiv, tekstil, makine imalat sanayinin başkenti, tarihi ve eşsiz doğasıyla, kaplıca ve kış sporlarıyla turizmin merkezi büyük zenginliklere sahip bir şehrimiz.

Bursa, bu kadar üretken bir şehir olmasına rağmen Bursalı yurttaşlarım mutlu değil. Birçok sanayicimiz sıkıntı içinde, esnaf siftah etmeden kepenk kapatıyor, tarımdaki, zeytindeki sıkıntıları biliyoruz, biz ülkemin sorunlarını biliyoruz. Ancak suçlamak, şikâyet etmek, karalamak için gelmedik. Biz çare bulmak için geldik. Çare var mı? Var, çare Türkiye Değişim Partisi’dir.

Değerli yurttaşlarım, bizim kin ve nefretle işimiz yok. Biz uzlaşma ve hoşgörüden yanayız. Biz istiyoruz ki, bütün yurttaşlarımız dilini, kültürünü, inancını özgürce yaşasın. Biz istiyoruz ki,  bu vatan toprağında herkes kardeş olsun, birbirine sevgiyle sarılsın.

Bugün Bursa’da yeni bir sayfa açıyoruz, bugün açtığımız iktidara hazırlık merkezi, yakın gelecekteki iktidarımızın müjdesidir. Ne mutlu bizlere ki bu tarihi toplantıya tanıklık ediyoruz. Bir gün gelecek iktidara bir gün kaldı diyeceğiz.

Sizlere söz veriyorum; bir tek hedefimiz vardır, milletimiz için iktidar olmak!

Büyük iktidarı yüreğinizde yaşayın, yaşatın. Hepinize bu büyük yolculukta başarılar diliyorum. Yolunuz açık, ışığınız bol olsun.

Bursa’ya hakkettiği değeri vermek için geldiklerini belirten Sarıgül, “Bugün Bursa İktidara Hazırlık Merkezimizi açtık. Biliyor ve inanıyorum ki bu merkez önümüzdeki ilk seçimde sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin iktidar merkezi olacaktır” dedi. Konuşmalarının ardından Sarıgül, Türkiye Değişim Partisi Bursa İl Başkanı Cihan Ural’a mazbatasını vererek tebrik etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ