Zirvede Haber

Silva Far ailesi ile yeni yılda renklerin dansını yüzünüzde hissedin

Silva Far ailesi ile yeni yılda renklerin dansını yüzünüzde hissedin

Gözler, yüzün vitrinidir. Bu nedenledir ki göz makyajı vazgeçilmez bir tutkudur. Bu yılbaşı için çekici bir makyaj yapmak istiyorsanız, Silva Far ailesi ile özgüveninizi yüksek tutun, iddialı olun ve göz kamaştırın…

Doğal ve yüksek kaliteli hammaddelerden elde edilen Silva Far ailesi ürünleri, cildin en ince ve hassas bölgesi olan göz çevresinin hassasiyetine uygun olarak üretilen kusursuz bir üründür. Gözleri canlandıran ve renklendiren Silva, yüksek oranda pigmentasyon sağlayarak beklentilerin üstünde bir sonuç sağlar.

Doğanın renklerinden ilham alan geniş bir yelpaze…

İnce ve kadifemsi dokusuyla göz kapaklarında kusursuz bir görsel geçiş sunan Silva Far ailesi, yoğun kalıcılık sağlıyor. Kolay bir kullanım sunan Silva, gözlerin çok daha aydınlık ve canlı görünmesini sağlayarak, makyajın en özel rutini haline geliyor. Islak ve kuru uygulanabilen farlar, istenilen etkiyi oluşturmada kadınların yardımına yetişiyor.

Uyumlu renk tonlarıyla makyaj rutininizin vazgeçilmezi olmaya hazırlanan Silva Far ailesi, açık tonlarıyla fresh bir görünüm oluşturmayı sağlıyor. Gözlerin çok daha büyük ve çekici görünmesinde etkili bir rol üstlenen Silva Far ailesi, pigmentli yapısı ile enerjik makyajlar yapmayı kolaylaştırıyor. Doğanın renklerinden ilham alan far ürünleri, hayalinizdeki geçişli göz makyajını yapabilmeniz için birbirleriyle uyumlu ve kolayca karıştırılabilecek renk seçeneği ile ilham verici bir makyaj deneyimi sunuyor.

www.silvanetwork.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ