Zirvede Haber

Bursa Büyükşehir’in Sorusuna Eleştiri Yağmuru!

Bursa Büyükşehir’in Sorusuna Eleştiri Yağmuru!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yaptığı soru-cevap etkinliğine vatandaşlardan eleştiri yağdı.Son günlerde belediye bütçesinden harcanan paralar nedeniyle sık sık eleştirilerilerin odağı olan Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu sefer de sosyal medyada yapmış olduğu soru-cevap etkinliğiyle vatandaşların tepkisini çekti.

Belediyenin Twitter hesabından vatandaşların dikkatini ölçmek amacıyla,” Bursalıların buluşma noktası olan Atatürk heykelindeki atın hangi ayağı havadadır?” sorusu soruldu.

Bursalı vatandaşlar ise bu gönderinin altına yaptıkları yorumlarla Büyükşehir’i eleştiri yağmuruna tuttu.

‘BURSA’NIN BÜTÜN SORUNLARINI ÇÖZDÜNÜZ ŞİMDİ DE ALAY MI EDİYORSUNUZ?’
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yönetimini eleştiren bir vatandaş bu gönderiye, “Memleketin ve Bursa’nın bütün sorunlarını çözdünüz, şimdide alaymı ediyorsunuz ? Önce imla kurallarını öğren bir zahmet .” yorumunu yaptı.

‘ONCA İNSAN YOĞUN BAKIMDA SIRA BEKLİYOR ONLARA YATAK BULUN!

Türkiye’deki koronavirüs salgını nedeniyle Bursalı vatandaşların zor durumda olduğunu belirten Ziya Gündoğdu kullanıcı adlı bir kişi, “Millet hastanede canıyla uğraşıyor siz burada atın ayağını bulun bunları bulcağınıza onca insan yoğun bakımda sıra bekliyor onlara yatak bulun ” mesajıyla uyardı.

‘MEDYALARA YÜZLERCE MİLYAR, VATANDAŞA BİLMECE!’

İYİ Parti Bursa/Osmangazi Basın ve Sosyal Medya Başkanı Aytaç Cihan, Bursalılara hizmet için verilen bütçenin har vurup harman savrulduğunu hatırlatarak, “Milletin aklıyla alay ediyorsunuz. Medyalara yüzlerce milyar, vatandaşa turşu suyu, bilmece.” ifadesini yer verdi.

‘İNSANLAR CANININ DERDİNE DÜŞMÜŞ DURUMDA!
Bir başka kullanıcısı ise, “Paralel evrendeki Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden soruyorsunuz galiba! Tabi orada her şey tıkırında gidiyorsa ruhunuz duymuyordur ama burada insanlar canının derdine düşmüş durumda!” yorumunu yaptı.

‘DİKKATİMİZİ ÇEKMEK İÇİN VAKA SAYILARINI SÖYLEYEBİLİRSİNİZ’
Bursa’daki vaka sayılarının açıklanmasını isteyen İsmail Şumnulu kullanıcı adlı kişi mesajında, “Dikkatimizi çekmek için vaka sayılarını söyleyebilirsiniz” ifadesine yer verdi.

BURSA ATATÜRK ANITI

Bursa Atatürk Anıtı, 29 Ekim 1931 günü, Cumhuriyet’in sekizinci yıl dönümü kutlama törenleri sırasında gerçekleşen törenle açıldı. Dört ayağı üzerinde duran at, dümdüz karşıya bakmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ