Zirvede Haber

BEE’O PROPOLİS’TEN BİR İNOVASYON ÖRNEĞİ: BEE’O UP PROPOLİSLİ ŞURUP

BEE’O PROPOLİS’TEN BİR İNOVASYON ÖRNEĞİ: BEE’O UP PROPOLİSLİ ŞURUP

Türkiye’nin ilk ve tek yerli İnovasyon Ödüllü Anadolu propolisi üreticisi BEE’O Propolis, eczanelerde satışa sunulan BEE’O UP ürünleri ile yenilikçi ürün kavramını baştan yazıyor. BEE’O UP Propolisli Şurup ile çocuklara lezzetli ve beslenmelerine değer katacak bir gıda sunuyor.

Gıda Yüksek Mühendisi Propolis Uzmanı Aslı Elif Tanuğur Samancı, Ziraat Mühendisi Arıcılık Uzmanı Taylan Samancı ve Prof. Dr. Dilek Boyacıoğlu tarafından 2013 yılında KOSGEB destekli Ar-Ge projesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’te kurulan BEE’O Propolis, Türkiye’de ilk ve tek olan Sözleşmeli Arıcılık Modeli ile kovandan sofraya her aşamasını kontrol ederek ve patentli formülleri ile ürettiği ürünleri tüketicilerine sunuyor.

Annelerin Tercihi, Çocukların En Sevdiği!

Damla, sprey, tablet ve karışım ürünlerinden oluşan geniş ürün yelpazesinin vazgeçilmezlerinden olan BEE’O UP Propolisli Şurup çocukların favorisi!

BEE’O Propolis’in, İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’te geliştirdiği, inovasyon ödüllü, patentli yöntemiyle özütlediği propolisten, portakal suyundan ve ham baldan oluşan formülüyle BEE’O UP Propolisli Şurup, hiçbir koruyucu, katkı maddesi ve ilave şeker içermiyor. Yüksek sıcaklıklarda işlem görmeden ve polenleri tutacak şekilde filtre edilmeden, tüm besin içeriği korunan ham bal ile tatlandırılan bu ürün, çocuklara %100 doğal ve saf bir lezzet sunuyor.

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda ‘‘Annelerin Seçimi Yılın Ürünü’’ seçilen BEE’O UP Propolisli Şurup, eczanelerde satışa sunuluyor.

BEE’O UP Propolisli Şurup ile beslenmenize değer katıyor!

Propoliste bulunan fenolik ve flavonoid bileşenler açısından zengin BEE’O UP Propolisli Şurup, doğal C vitamini içeriği ile bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunuyor. Ayrıca kan damarlarının, kemiklerin, kıkırdağın, diş ve diş etlerinin normal fonksiyonlarının korunmasına yardımcı oluyor ve demir emilimini arttırıyor. Normal enerji oluşum metabolizmasını da destekleyen BEE’O UP Propolisli Şurup, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına da katkıda bulunuyor.

İçeriğinde, %5 oranında saf Anadolu propolisi bulunan şurupta ayrıca %35 oranında ham bal ve %60 oranında doğal portakal suyu bulunuyor. Çocuklar için her gün 1 ölçek tüketilmesi tavsiye ediliyor.

Pro (ön) + polis (koruyan) kelimelerinden oluşan propolis, arıların yaşam alanı olan kovanın ön temizleyicisidir. Arılar petek gözlerini propolis ile kaplar, sonra üzerine balını, yavrusunu, besinini koyar. Böylece arının ürettiği ürünler kovanda bozulmadan saklanır. Propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı, fenolik ve flavonoidlerden oluşan doğal bir arı ürünüdür.

Ham Bal Nedir?

Ham bal, pastörize ve polenleri tutacak derecede filtre edilmemiş, kovandan alındığı hali ile tüketime sunulan doğal bal anlamına gelir. Pastörizasyon, balın içerisinde doğal olarak bulunan enzimler, vitaminler ve fenolik flavonoid yapıdaki değerli bileşenlerin azalmasına, filtrasyon ise polenlerin azalmasına neden olur. Ham bal, pastörize edilmediğinden ve polenleri tutacak şekilde filtre edilmediğinden besin içeriği tüm doğallık ve saflığıyla korunur.

BEE’O Propolis Hakkında

BEE’O Propolis; Gıda Yüksek Mühendisi Propolis Uzmanı Aslı Elif Tanuğur Samancı, Ziraat Mühendisi Arıcılık Uzmanı Taylan Samancı ve Prof. Dr. Dilek Boyacıoğlu tarafından 2013 yılında KOSGEB destekli Ar-Ge projesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’te kuruldu. Türkiye’de BEE’O ve BEE’O UP markaları, ABD ve Avrupa’da ise BEE&YOU markası ile doğal besin içeriği ve biyolojik aktiviteleri korunmuş propolis, arı sütü, polen, arı ekmeği gibi doğal arı ürünlerinden oluşan katma değerli, inovatif ürünler üretmektedir. BEE’O Propolis, geliştirdiği inovasyon ödüllü, patentli özütleme yöntemiyle ve yaptığı projeler ile ulusal ve uluslararası arenada 34 farklı ödüle layık görülmüştür. 6000 metrekarelik tesisi ve 175 kişilik uzman kadrosu ile Türkiye’nin en büyük propolis üreticisidir. Ürünlerini, Türkiye’de kendi e-ticaret sitesi www.beeo.com.tr üzerinden ve Carrefour Gurme, Macrocenter, Migros, Joker, Gratis, Tchibo vb. 5000 perakende satış noktasında, ayrıca BEE’O UP markasıyla 30.000 eczanede; Amerika’da ise yine kendi e-ticaret sitesi www.beeandyou.com üzerinden ve Amazon, Wallmart, e-Bay’de ve CVS eczane zincirleri de dahil olmak üzere 3.500 satış noktasında tüketicilerle buluşturmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ