Zirvede Haber

Fujitsu, SELECT Kanal İş Ortakları için Odaklı Eğitim ve Kolaylaştırılmış Sertifikasyon hizmeti sunuyor

Fujitsu, SELECT Kanal İş Ortakları için Odaklı Eğitim ve Kolaylaştırılmış Sertifikasyon hizmeti sunuyor

Fujitsu, SELECT Kanal İş Ortakları için Odaklı Eğitim ve Kolaylaştırılmış Sertifikasyon hizmeti sunuyor

Fujitsu’nun SELECT İş Ortağı Programı’ndaki en son güncellemelerle Uzmanlık sertifikasının sona erme tarihi kaldırıldı ve kişiye özel eğitim programı oluşturuldu. Revizyonlar, iş ortaklarının güvenilir danışmanlar olarak donatılmasına yardımcı olarak müşterilerin değişen ihtiyaçlarını karşılayarak dijital dönüşümün sürekliliğini sağlamayı hedefliyor. Eğitim programı, sürekli gelişimi hedefleyerek ve iş ortaklarını merkeze alarak ekiplerin yeteneklerinin artırılmasına odaklanıyor.

Fujitsu, SELECT kanal iş ortağı akreditasyon sürecinin kolaylaştırıldığını ve daha fazla iş ortağı merkezli bir eğitim sistemine odaklandığını duyurdu. Güncellenen program, Uzman Statüsünün son geçerlilik tarihlerini kaldırarak ve iş ortaklarının bireysel ihtiyaçlarına odaklanarak, nihai kullanıcıların değişen taleplerini karşılamaları için geleceğe dönük becerilerini geliştirmelerini sağlamayı hedefliyor.

Fujitsu SELECT Partner programı, BT satıcılarının tam teşekküllü güvenilir teknoloji danışmanlarına geçiş yaparken kanal iş ortaklarını ve müşterilerin dijital dönüşümlerini desteklemek üzere gereken yeni becerileri edinmelerine yardımcı olmak için tasarlandı. İş ortaklarının değişen ihtiyaçlara uyumlu gelişim gösterdikleri, Fujitsu’nun üst üste üç yıldır şampiyon olduğu Canalys Kanal Liderlik Matrisi tarafından da ispatlandı. Programın akreditasyonundaki en son güncelleme, her bir iş ortağının başarılı olmak için ihtiyaç duyduğu destek ve eğitimi almasını sağlamayı hedefliyor.

Uzman statüsü akreditasyonu için son geçerlilik tarihi artık yok

En son SELECT programı kapsamında SELECT Expert akreditasyonu için son geçerlilik tarihleri kaldırıldı. Bu durum, her SELECT sertifikasının müfredat güncellenene kadar geçerli kalacağı anlamına geliyor. İş ortakları için sayılan faydalar arasında, tekrarlanan eğitimin ortadan kaldırılması ve gelecekteki odak alanlarına göre ekipleri geliştirme fırsatı gözetildi.

Fujitsu Avrupa İş Ortakları Kanal Başkanı Fernanda Catarino şunları söylüyor: “Kanal ortaklarının sadece mevcut sertifikayı korumak için daha önce aldıkları eğitim kurslarını yeniden almaları anlamsızdı. Bu durum, hiçbir kazanımı olmayan bir zaman yatırımı yapmak anlamına geliyor. Fujitsu SELECT iş ortaklarının iş hacimlerinin büyümesini hedefliyoruz. Ortaklarımızın ihtiyaç duyduğu becerilere odaklanan ve birçok geleneksel akreditasyon programının “sadece yapıldı” diye kutucuk işaretlemek zorunda olunmadığı, kişiye özel eğitim programları sunuyoruz. Bu sayede, Fujitsu’nun iş ortaklarımız daha da yüksek başarılara ulaşacak ve nihai müşteri taleplerini karşılamak üzere giderek daha karmaşık çözümler sunmak için mevcut yetkinliklerini geliştirebilecekler.”

Fujitsu, özel olarak seçtiği hizmet odaklı iş ortakları için farklılaştırılmış bir eğitim sunuyor

Güncellenmiş bu yaklaşımın merkezinde yeni oluşturulan iş ortağı merkezli eğitim yer alıyor1. Böylece özenle seçilmiş iş ortaklarına, çözüm tabanlı bir satış yaklaşımını benimsemek ve dijital güvenilir danışmanlar olarak hareket etmek için gereken beceriler sağlanabilecek. Yeni eğitim stratejisi, klasik satış metodolojisini (Nasıl satılır?) Fujitsu ürün portföyü (Ne satılır?) sorularının cevaplarını, e-öğrenme, sanal eğitmen liderliğindeki eğitim ve pratik alıştırmaların bir kombinasyonundan oluşan yoğun bir eğitimle birleştiriyor. Sonuç odaklı bu eğitim, birkaç aylık bireysel takip barındıran kişisel koçluk yoluyla pekiştiriliyor.

Program, tüm SELECT Circle iş ortaklarının Fujitsu ile birlikte bireysel, özelleştirilmiş bir eğitim planı geliştirmesini içeriyor. Bu plan, bir iş ortağının belirli iş önceliklerini karşılamak için tasarlanıyor ve hibrit bulut, hiper bütünleşik altyapı veya veri koruma gibi portföy alanlarının yanı sıra Yapay Zeka, Nesnelerin İnterneti ve dikey pazarlar gibi teknoloji alanlarında da akreditasyon elde etmeyi amaçlıyor.

Program, her SELECT Circle ortak üyesinin Fujitsu ile birlikte bireysel, özelleştirilmiş bir eğitim planı geliştirmesini içeriyor

Güçlü sanal eğitim ve etkileşim platformları

Tüm SELECT kanal iş ortakları için oluşturulan eğitimler Fujitsu SELECT Akademi aracılığıyla verilmektedir. Eğitim programında, konuların geniş olarak ele alınabilmesi için hem canlı hem de isteğe bağlı çevrimiçi öğrenme seçenekleri sunuluyor. Bunlar, Fujitsu ürünleri üzerinde yoğun eğitimden satış becerileri ve teknik eğitim kurslarına kadar uzanmaktadır. Ek olarak, TechCommunity platformu, satış odaklı bir dizi web seminerinin yanı sıra teknik konulara haftalık derin incelemeler sunmayı planlıyor. Bu sayede, kanal teknoloji uzmanlarının ve kanal satış profesyonellerinin müşterileri için dijital dönüşümün tüm potansiyelini ortaya çıkarmaları hedefleniyor.

Editöre Not
1SELECT Circle üyeleri davet edilerek kullanılabilir.

Çevrimiçi kaynaklar

Fujitsu Hakkında

Fujitsu, çok çeşitli teknoloji ürünleri, çözümleri ve hizmetleri sunan önde gelen Japon bilgi ve iletişim teknolojisi (BİT) şirketidir. Yaklaşık 130.000 Fujitsu çalışanı 100’den fazla ülkedeki müşterileri desteklemektedir. Deneyimlerimizi ve ICT’nin gücünü, müşterilerimizle toplumun geleceğini şekillendirmek için kullanıyoruz. Fujitsu Limited (TSE: 6702) 31 Mart 2020’de sona eren mali yıl için 3,9 trilyon yen (35 milyar ABD doları) konsolide gelir bildirdi. Daha fazla bilgi için lütfen www.fujitsu.com adresini ziyaret edin.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ