Zirvede Haber

Bursaspor Artık İYİ Oynayacak…

Bursaspor Artık İYİ Oynayacak…

Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan ve yöneticiler, İl Başkanlığımız’ı ziyaret etti. İl Yöneticilerimizin de hazır bulunduğu ziyarette, İl Başkanımız Uzm. Dr. Sayın Yahya Bahadır’a 16 numaralı Bursaspor forması hediye edildi.

 “BURSASPOR, TÜM BURSA’NIN ORTAK DEĞERİDİR”

İYİ Parti Bursa İl Başkanımız Uzm Dr. Sayın Yahya Bahadır, Bursaspor markasının, tüm Bursa’nın ortak değeri olduğunu dile getirirken, kulübün kalıcı gelire kavuşturulmasının, kulübün kendi ayakları üzerinde ve siyasetin etkilerinden uzak durabilmesinin şart olduğunu belirterek, bu konuda projeler geliştirilmesi gerektiğini, Bursaspor’un her zaman yanında olduklarını belirtti.

 “MAALESEF GELİRİMİZ YOK”
Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan ise “Bursaspor’un neredeyse hiç geliri yok desek yeri. Süper Lig’de iken yıllık yaklaşık 150 ila 200 milyonluk gelire sahiptik. Şuan zorluklarla mücadele ediyoruz. Bursaspor Bursa’da yaşayan herkesin takımı. Tüm kesimlerin destek olmasını bekliyoruz” dedi. Mestan, Bursaspor takımının bu yıl Süper Lig’e çıkamaması durumunda, sonraki yıllarda bugünkünden çok daha ağır krizler yaşanacağı gerçeğini de gündeme taşıdı..

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ