Zirvede Haber

Yükselen Yıldız Bursa’da MHP Damgası…

Yükselen Yıldız Bursa’da MHP Damgası…

MHP lideri Bahçeli’nin ani rahatsızlığı için MHP Bursa İl Başkanlığına AK ziyaret! Cumhur İttifakının büyük ortağı AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MHP Bursa İl Başkanı M. Cihangir Kalkancı’yı ziyaret ederek, Bahçeli’ye geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Ziyarette AK Parti İl Yönetimi ve AK Partili Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Büyük İşbirliği Bursa’yı Ayağa Kaldıracak…

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman; “İttifak ortağımız MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’nin bir süre önce geçirmiş olduğu rahatsızlık için geçmiş olsun demek için MHP İl Başkanımız sayın Kalkancı ve Yönetimindeki arkadaşlarımıza geldik. Bursa’mızda Cumhur İttifakı önemli projelere imza atıyor. Bu iş birliğinin yıllarca süreceğine inanıyorum.” Dedi.

2 Yıla Bitireceğiz

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Sayın Devlet Bahçeli’nin rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsun ziyaretine geldik. Sayın Bahçeli’nin sağlığına kavuşması dileğimizi ilettik. Makamının başında olması bizleri sevindirmiştir. Bursa’mız Türkiye’nin önemli şehirleri arasındadır. Cumhur İttifakında büyük işbirliği içerisindeyiz. Bursa’nın temel ihtiyaçları 2 yıl içinde karşılanacak ve Bursa Türkiye’nin yükselen yıldızı olacaktır.” Dedi.

Yatırımlar Yakın Takipte…

MHP Bursa İl Başkanı M. Cihangir Kalkancı; “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Alinur Aktaş ve AK Parti Bursa İl Başkanı sayın Ayhan Salman’ın ziyaretinden memnuniyet duyduk. Liderimiz Başbuğumuz sayın Devlet Bahçeli rahatsızlığını atlatarak görevinin başına dönmüştür. Türkiye’ye karşı içte ve dışta yaşanan, kapalı kapılar arkasında yapılan kirli pazarlıklar ile ülkemize diz çöktürmeye çalışanların cirit attıkları, barış gelmesi için sınır ötesi yapılan harekatın en kritik günlerinde Devlet sahipsiz bırakılamaz. MHP olarak Bursa’da gerek Kamu gerekse Belediyelerimiz tarafından yapılan yatırımlar yakın takibimizde. İptal edilen yada yarım bırakılan projelerin kısa zaman içinde tekrar gündeme gelerek bitirilmesi ve Bursalıların hizmetine sunulmasının takipçisi olacağız. Cumhur İttifakının amacı vatandaşımızın mutluluğu ve huzurudur.” Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ