Zirvede Haber

Tekerlekli sandalye için kermes düzenlediler

Tekerlekli sandalye için kermes düzenlediler

Nilüfer Belediyesi personelinin düzenlediği kermeslerden elde edilen gelirlerle hem ihtiyaç sahiplerinin tekerlekli sandalye ihtiyacı karşılanıyor hem de tekerlekli sandalyelerin bakım-onarımı yapılıyor. Daha önce düzenlenen 5 kermesle 10 adet akülü sandalye, 6 adet de tekerlekli sandalye alındı.  

 Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi ailelerin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamak, bakım ve onarımını gerçekleştirmek amacıyla belirli aralıklarla personeli arasında kermes düzenliyor. Daha önce Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleştirilen kermes, bu kez Alaaddinbey Hizmet Binası’nda düzenlendi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Başkan Yardımcıları’nın da katılarak destek verdiği kermese, çalışanlar da büyük ilgi gösterdi. Nilüfer Belediyesi personelinin evlerinde yaptığı ürünlerin de satışa sunulduğu kermeste çalışanlar, bağış karşılığında dilediği ürünü aldı. Başkan Turgay Erdem, çalışanlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Eylül ayında Halk Evi’nde gerçekleştirilen kermesten elde edilen gelirle 6 adet tekerlekli sandalye alındığını belirten Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Alaaddinbey Hizmet Binası’ndaki kermesten elde edilen yaklaşık 6 bin TL’ye yakın gelirin de, yine ihtiyaç sahibi ailelerin tekerlekli sandalyelerinin bakım-onarım işleri için kullanılacağını ifade etti.

Nilüfer Belediyesi personeli tarafından daha önce düzenlenen 4 kermeste toplam 10 adet akülü sandalye alınarak ihtiyaç sahiplerine verildi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ