Zirvede Haber

Bursa Sanayinin Başkenti Oluyor!

Bursa Sanayinin Başkenti Oluyor!

Bursa İş dünyası MİSİAD gemisi ile büyük okyanuslara yelken açmaya hazır! Bursa’nın tamamını kucaklayarak Uluşehir’e heyecan getiren Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği en küçük esnafından, en büyük holdingine, bürokrasisinden, meslek sahiplerine kadar olan güçlü yapılanması ve büyük sinerjisi ile Bursa’dan Erol Taşcı başkanlığında  Türkiye ve Dünya’ya ışık saçmaya başladı.

Gönül İnsanı, Feridun Öncel Genel Başkanlığında 33 ülke ve 81 İl ve ilçelerde şubesi bulunan MİSİAD Bursa’da yapılan geniş katılımlı toplantısı ile hedeflerini tek tek belirledi. Toplantıya; Genel Merkez adına MİSİAD Belçika Başkanı Ethem Kışlalı  ve Marmara Bölge Başkanı Kadir Yücelbaş’da iştirak ederken Türkiye  ihracatı ile ilgili yurt dışı fırsatları hakkında  bilgi ve birikimlerini İş adamları ile paylaştılar.

Oluşturulan danışmanlık ve ARGE hizmetleri ile bu fırsattan küçük ve büyük ölçek tüm şirketlerin istifa edebilecekleri konumuna getirdiklerini tek amaçlarının ise milli ekonomimizin dünya pazarındaki yüzdesini  yükselterek üretime teşvik etmek ve Türkiye’de ki istihdama ve ekonomiye katkı sağlamak olduğunu açıkladılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ