Zirvede Haber

Bursa’nın markasını futbola altın harflerle yazdıracağız!

Bursa’nın markasını futbola altın harflerle yazdıracağız!

Bursa’nın profesyonel ve amatör futbolcularının bir araya gelerek kurdukları Bursa Master Futbol Takımı ilklere imza atmaya devam ediyor. Bülent Vaycan’ın 27 yıl önce yaptığı çağrı ile bir araya gelen eski futbolcular her hafta Pazar günü sabah 08,00-10,00 arasında halı sahada kramponlarının yeteneklerini konuşturuyor. Geçtiğimiz hafta Murat Hüdevendigar- Dik Kaldırım Halı Saha Tesislerinin işletmecisi eski futbolcu Erol Öğretici’nin misafiri olarak bir araya gelen Masterler, bir birinden şık 10 golü ağlarla buluşturdu. Aralarında Almanya’nın futbol takımlarında oynayan sonrasında 1983-85 Altınordu, 1985-1992 Altay, 1992-1995 yılında Antalya takımlarında oynayan sonrasında 2003-2005 yıllarında Karşıyaka Takımında Teknik Antrenörlük yapan Müjdat Atıcı, Spor Camiasının yakından tanıdığı Bürokrat Adem Vural’ında bulunduğu Bursa Master Futbol Takımı Kıbrıs dahil olmak üzere Türk Cumhuriyetleri, Avrupa Kentleri ve Türkiye’nin turnuva düzenlenen şehirlerine gidiyorlar.

Altın kramponlar sahalarda!

25 kişilik kadrosunda Mustafa Ertemur, Cemil Paksoy, Kemal Pakkan, Bülent Vaycan, Erdal Er, Musa Çaylakoğlu, Abdi Budak, Vedat Arabacı, Müjdat Atıcı, Özcan Selamet, Hasan Doğan, Sabri Öztürk, Şaban Doğan, Turgay Gündeğerli, Kemal Pakan, Salih Kaynar, Niyazi Vardar, Soner Demircan, Atakan Özen, Kadir Çetiner, Atakan Vardar, Durak Güntaş, Tolga Ündeğerli, Onur Güzelocak, Murat Tozan, Selahattin Tanoğlu, Candan Asil, Bayram Ali Goralı ve Kadri Ünlüdeğerli gibi Bursa futbolunun efsane isimlerini bulunuyor. Takımın hakemliğini ise Nurdan ve Süreyya Temel kardeşler üstleniyor.

Yeteneği dışarda değil, Bursa’da arayın!

Takımın aynı zamanda kaptanlığını yapan Bülent Vaycan; “27 yıl önce arkadaşlarımızla bir araya gelerek, eski günlerin özlemini dindirmek için her hafta bu organizasyonu yapmaya karar verdik. Sahada olan arkadaşlarımız Bursa başta olmak üzere 1975 ile 1995 yıllarında takımlarda top oynayan deneyimli futbolculardan oluşuyor. Çevre vilayetler olmak üzere davet edilen her ilimize, Türk Cumhuriyetlerine, Kıbrıs’a ve Avrupa’da sahaya çıkıyoruz. Bursaspor’umuz Bursa’nın tartışılmaz markasıdır. Her Bursalı gibi bugünkü; Bursaspor’un durumu bizi de üzmektedir. Bursaspor’un hak ettiği lig olan, son Anadolu Şampiyonunun Süper Lige çıkması için elimizi değil, yüreğimizi taşın altına koymaya hazırız. Sporda başarı yerli futbolcularımızla olur. Bunun içinde yeni yetişen, yeşil sahalara gönül veren evlatlarımızın her zaman yanında olacağız.” Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ