“ÇAPKINALAR OTELİ” OCAK’TA SETE ÇIKTI, AĞUSTOS SICAKLIĞINI BEYAZPERDEYE TAŞIYOR
Komedi sinemasına iddialı bir yapım daha ekleniyor. “Çapkınlar Oteli” adlı komedi filminin çekimleri, AFM Yapım bünyesinde Ocak ayında başladı. Çekimler, Antalya’nın turizm merkezlerinden Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan Eras Otel’de tüm hızıyla devam ediyor.
Genç ve dinamik bir oyuncu kadrosunun yer aldığı film setinde, eğlenceli ve enerjisi yüksek bir çalışma ortamı dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Alaattin Durmaz’ın üstlendiği yapım, Ocak ayında çekilmesine rağmen, izleyiciyi Ağustos sıcağında geçen bir tatil hikâyesinin tam ortasına götürmeyi hedefliyor.
ALANYA’NIN GÜZELLİKLERİ HİKÂYENİN BİR PARÇASI
Yönetmen Alaattin Durmaz, filmle ilgili yaptığı değerlendirmede, hikâyenin yalnızca bir komedi anlatısı olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Ocak ayında çekiyoruz ama filmde Ağustos sıcaklığında yaşanan olayları anlatıyoruz. Alanya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini de hikâyenin doğal bir parçası haline getirdik. Seyirci hem gülecek hem de Alanya’nın atmosferini hissedecek.”
Filmde, Alanya’nın sahil dokusu, otel yaşamı ve turistik atmosferi, mizah unsurlarıyla harmanlanarak izleyiciye sunuluyor.
KONUSU: TATİL CENNETİNDE BÜYÜYEN KARMAŞA
“Çapkınlar Oteli”, bir sahil otelinde geçen eğlenceli ama giderek karmaşıklaşan olayları konu alıyor. Tatil havasıyla başlayan hikâye, kısa sürede yerini yanlış anlamalar, kıskançlıklar ve küçük çıkar hesaplarına bırakıyor.
Otelde konaklayan misafirler ve çalışanlar arasında yaşanan bu gerilimler, zincirleme şekilde büyüyerek içinden çıkılmaz bir kaosa dönüşüyor. Bir yanda gizli bir mesele nedeniyle artan şüpheler ve takipler, diğer yanda tatil rutini içinde yaşanan komik aksilikler temposu giderek yükselen bir anlatı oluşturuyor. Hikâye, otelin içinde patlak verecek büyük bir yüzleşmeye doğru ilerliyor.
KALABALIK VE RENKLİ OYUNCU KADROSU
Birbirinden ilginç karakterlere ev sahipliği yapan filmde geniş bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Başlıca rollerde:
Oktay Solak,
Çağdaş Ozan Yağlı,
Barış Süer,
Natalia Onur,
Nehir Cennet Hasdemir,
Bahar Varol,
Orhan Opak,
Alaleh Talebi,
Serkan Polat,
Şeyda Günaydın,
Zeki Demir,
Uğur Coşkun,
Semih Can,
Yusuf Can Sevindik,
Adnan Kaya,
İsa Bulut,
Zeynep Akman,
Mehmet Erol,
Daria Üzüm
yer alıyor.
FİLMİN KÜNYESİ
-
Yönetmen: Alaattin Durmaz
-
Görüntü Yönetmeni: Mehmet Elçi
-
Kameramanlar:
Selim Özel
Saban Kimsesiz
Yavuz Selim Kurnaz
OCAK’TA ÇEKİLDİ, YAZ KAHKAHAI VAAT EDİYOR
Ocak ayında çekimlerine başlanan “Çapkınlar Oteli”, sıcak yaz günlerini aratmayan enerjisi, eğlenceli karakterleri ve tempolu hikâyesiyle yerli komedi sinemasına taze bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Film, Alanya’yı yalnızca bir fon olarak değil, hikâyenin yaşayan bir parçası olarak kullanmasıyla da dikkat çekiyor.
Haber: Zeki Demir / Alanya
