Yeni Yüzyıl Partisi Balıkesir İl Başkanlığına Murat Öztosun Atandı

Yeni Yüzyıl Partisi, teşkilatlanma sürecine hız kesmeden devam ediyor. Genel Başkan Mehmet Ali Arslan’ın imzasıyla Balıkesir İl Başkanlığı görevine Murat Öztosun atandı.
Parti, hem yurt içinde hem de yurt dışında güçlü bir teşkilat ağı kurma hedefiyle ilerlerken, Balıkesir gibi stratejik illerde yapılan atamalar, parti tabanına güven ve bölge halkına umut veriyor.
Genel Başkan Mehmet Ali Arslan atamayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Balıkesir’de partimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız Murat Öztosun’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Balıkesir teşkilatımız, halkımızın sesi olacak ve geleceğe emin adımlarla ilerleyecektir. Bizim davamız şahısların değil, milletin davasıdır. Yeni Yüzyıl Partisi, adaletin, kardeşliğin ve kalkınmanın sesi olmaya devam edecektir.”
Partiden yapılan açıklamada ise şu mesajlara yer verildi:
“Türkiye’nin her köşesinde olduğu gibi Balıkesir’de de halkımızla omuz omuza yürüyeceğiz. Hedefimiz, millete hizmet eden güçlü bir kadroyla yarınları inşa etmektir. Bu atama, partimizin Balıkesir’e verdiği önemin açık bir göstergesidir.”
Murat Öztosun’un göreve başlamasıyla birlikte, Balıkesir’de teşkilat çalışmalarının daha da ivme kazanması ve partinin bölgede önemli bir güç haline gelmesi bekleniyor.