GMC Gazeteciler ve Medyacılar Cemiyeti’nden MHP Antalya İl Başkanlığına Ziyaret

Antalya – Türkiye’nin medya alanında aktif ve etkili kuruluşlarından biri olan GMC Gazeteciler ve Medyacılar Cemiyeti, anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Cemiyet heyeti, MHP Antalya İl Başkanı Sadullah Güneş’i makamında ziyaret ederek medya-siyaset ilişkileri bağlamında önemli değerlendirmelerde bulundu.
Ziyarete Katılan Heyet:
-
GMC Genel Başkanı: Köksal Selçuk
-
Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Sorumlusu: Afak Algan
REKLAM ALANI -
Antalya İl Başkanı: Bahattin Söyle
-
Genel Başkan Yardımcısı: Osman Şanlı
-
Cemiyet destekçilerinden iş insanı: Mehmet Alptekin Şanlı
Medya ve Siyaset Arasında Diyalog Vurgusu
MHP Antalya İl Başkanı Sadullah Güneş, GMC heyetini kapıda karşılayarak gösterdiği misafirperverlik ile dikkat çekerken, görüşmede medya sektörünün güncel sorunları, yerel basının desteklenmesi, medya etiği ve halkla iletişim gibi konular ele alındı.
Cemiyet Genel Başkanı Köksal Selçuk, yaptığı açıklamada:
“Sayın Sadullah Güneş nezdinde MHP Antalya İl Teşkilatı’na misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Medya ile siyaset arasında köprü görevi görecek iş birliklerine her zaman açığız. Yerel medyanın güçlendirilmesi ve toplumla sağlıklı bilgi akışının sağlanması ortak sorumluluğumuzdur.” ifadelerini kullandı.
Hatıra Fotoğrafıyla Sona Erdi
Samimi ve verimli geçen ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Ziyaretin, yerel medya ile siyasi aktörler arasında yapıcı bir diyalog zemini oluşturması bakımından olumlu bir adım olduğu değerlendiriliyor.