Sosyal Medyada Başladı, Mahallede Gerçek Oldu: Başkan Kurtuluş’tan Efe’ye İsimli Bursaspor Forması ve Kombine Sürprizi

Tuna Mahallesi sakini Efe’nin sosyal medya üzerinden AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş’a gönderdiği mesaj, tebessüm ettiren güzel bir buluşmayla sonuçlandı.
Efe, sosyal medya hesabından esprili bir dille şöyle seslendi:
“Bana Bursaspor forması getirirseniz, sizi mahalleye sokarım!”
Bu samimi mesajı yanıtsız bırakmayan İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş, Efe’yi ziyaret ederek, ismine özel hazırlatılan Bursaspor formasını kendi elleriyle takdim etti. Karşılıklı muhabbet ve tebessümle gerçekleşen buluşmada Efe’nin sevinci gözlerden kaçmadı.
Başkan Kurtuluş bununla da yetinmeyerek, Efe’ye bir de Bursaspor kombine bileti sözü verdi. Bu anlamlı hediyeleşme, mahallede ve sosyal medyada büyük beğeni topladı.
Ziyaretin ardından Başkan Kurtuluş, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:
“Efe dedi ki: ‘Bana Bursaspor forması getirirseniz, sizi mahalleye sokarım!’
Biz de işi riske atmadık Formayı kaptık, Efe’ye teslim ettik!
Artık Efe tam donanımlı bir Timsah!
Sıradaki isteği ‘stadyuma gol sevinciyle giriş yapmak’ olursa hiç şaşırmayın!
Efe mutlu, biz mutlu.
Bursaspor sevgisi mahalle mahalle büyüyor.”

İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş’un bu içten yaklaşımı, mahalle halkı ve taraftarlar tarafından büyük takdir gördü.
Böylesine güzel buluşmaların örnek alınarak yaygınlaştırılması, gençlerle kurulan gönül köprülerini ve toplumsal dayanışmayı daha da güçlendirecektir.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ