Hamburg’da Yapay Zekâ Konferansı: Genç Mühendis ve Mimarlar Yoğun İlgi Gösterdi

  • 16 Kasım 2025
Hamburg’da Yapay Zekâ Konferansı: Genç Mühendis ve Mimarlar Yoğun İlgi Gösterdi

Hamburg Türk Toplumu’nun ev sahipliğinde, Türk Mühendis ve Mimarlar Birliği (TMMB) tarafından düzenlenen yapay zekâ konulu konferans, genç Türk mühendis ve mimarların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

HABER SEVGİ YILDIZ

Özellikle Türkiye’den gelen, eğitim seviyesi yüksek genç katılımcıların oluşturduğu dinamik atmosfer, etkinliğe damgasını vurdu. Yapay zekâ alanındaki güncel gelişmelerin ele alındığı programda gençlerin bilgi ve enerjisi ön plandaydı. Katılımcılardan Azmi Akgül, bu ortamda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

REKLAM ALANI

Akgül’den Çağrı: “Daha Fazla Dayanışma Şart”

Konferansta söz alan Azmi Akgül, Türkiye’den gelen genç mühendis ve mimarlara başarılar dileyerek, Hamburg’daki Türk gençlerine şu çağrıyı yaptı:
“Hamburg Türk Toplumu’nda daha aktif rol almalıyız. Toplumsal dayanışma ve ortak gelecek için birbirimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.”

Etkinlik, hem mesleki ağların güçlenmesine hem de yapay zekâ konusundaki farkındalığın artmasına katkı sağlayan verimli bir platform olarak dikkat çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ