Zirvede Haber

E-Bursum’un yeni yüzü: microfon

E-Bursum’un yeni yüzü: microfon

2016 yılında burs sistemini adil ve demokratik hale getirmek için kurulan ve “Türkiye’nin en büyük burs platformu” olan E-Bursum, 5. yaşında “Türkiye’nin en büyük gençlik platformu” olmayı amaçlayarak yeni yüzü “Microfon”u duyurdu. Gençlerin finansman, eğitim ve kariyer olanaklarıyla kendilerini gerçekleştirmelerini sağlarken, #şimdisesiniyükselt diyerek onlara mikrofon tutuyor.

Geçtiğimiz sene burs sistemine ek olarak öğrencilerin kendi finansmanlarını oluşturabilmeleri için kitlesel fonlama özelliğini açtı. 18 yaşından büyük her bireyin eğitimine devam edebilmek veya eğitimle alakalı her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için açtığı kampanyalara, #cesareteortakol diyerek kurumları ve bireysel destekçileri gençlerin bu cesaretine ortak olmaya davet etti.

Şimdi ise gençlere hem eğitim hayatları boyunca hem de mezun olduktan sonra destek olabilmek için sistemini büyüttü ve yeniledi. Gençlerin hem teknik hem sosyal becerilerini geliştirebileceği düzenli eğitimler açarak onların yetkinliklerle dolu olarak yetişmesini amaçlıyor. Sanattan tarihe, finansal okuryazarlıktan teknik eğitimlere kadar hemen her konuda gençlerin yararlanabileceği bir platform olma yolunda ilerliyor. Güçlü projelerinden kimisi şu an devam ederken yeni projelerin ise yakında ekleneceğini duyuruyor.

Eğitimlerin yanı sıra gençleri farklı staj programlarıyla iş hayatına hazırlıyor. Hem farklı şirketlerin/kurumların staj arayışlarını 1,5 milyonu aşkın üyelerine duyurup onların en doğru şekilde eşleşmelerini sağlarken bir yandan da hem eğitim hem staj programı içeren yeni nesil bir staj projesine de hazırlık yapıyor. 2022’de projesini açıklayacağını duyuruyor.

Staj fırsatlarının yanında iş olanaklarıyla da gençlerin yanında olan microfon, onların mezuniyetlerinin ilk senelerinde hayallerindeki işlerle eşleşebilmelerini sağlıyor.

Bugüne kadar 100 milyon TL finansmanı öğrenciyle buluşturan microfon, 50.000 öğrencinin de eğitim ve kariyer fırsatlarından yararlanmasını sağladı. Yeni marka ve yeni web sitesiyle kocaman bir gençlik platformuna dönüştü. Değer ortakları Akbank, Ashoka, Borusan Holding, Esas Holding, Kale Holding, Mazars Denge ve 200’den fazla değer ortağıyla şimdi gençler için yeni projeler üretmeye devam ediyor. microfon.co gençleri bekliyor!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ