Zirvede Haber

11 gecede 109 mahallede!

11 gecede 109 mahallede!

Oluşturulan program kapsamında Osmangazi İlçe Başkanlığı, “Seçim ve Sandık Güvenliği” konusunda eğitimlere start verirken, diğer taraftan da “Üye Seferberliği” konusunda çalışmalarına hız kesmeden vites arttırarak devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu:

“Osmangazi İlçe yönetimi olarak bu akşam itibari ile başlattığımız programlar dahilinde merkezdeki 109 mahallemizi, bölgelerinde ziyaret ederek mahalle başkanları ve yönetimleri ile bir araya geleceğiz.

cfb5ba80-108c-4401-80b8-197377a63b4d.jpg

Programa başladığımız bugün, Bahar, Başaran, Gülbahçe, Koğukçınar, Selamet, Atıcılar, Namık Kemal, Veysel Karani ve Zafer Mahalle başkanlarımız ve yönetimleriyle de bir araya geldik.5cf1727a-7df5-4320-a0a6-f961ae9867a9.jpg

Ziyaret kapsamında öncelikle 5 Aralık Pazar günü Genel Merkezimizde Seçim İşleri Başkanlığımızın verdiği eğitime katılan Osmangazi İlçe Başkanlığımızın görevlendirdiği 9 kişilik ilk seçimde sandıkta görev alacak olan sandık başı görevlilerimizin eğitimi verecek olan ekibimizin çalışmaları ile ilgili saha planlamamızı ve üye seferberliği kampanyası dahilinde mahallelerde yapılacak çalışmaları teşkilat mensuplarımız ile istişare edip kararlaştırdık.

b6f0cb41-74c6-49cb-8d56-f4cb69596e73.jpg

İlk akşam ziyaret ettiğimiz 9 mahallemizde an itibari ile ilk seçimde görev alacak sandık görevlilerimiz %100 oranında tam. Bu vesile ile bir kez daha beyan edelim ki erken veya zamanında olacak ilk seçimde, tüm Osmangazi ilçemizde kurulacak olan 1900 civarındaki sandıkta cesurlar hareketi mensupları olarak bize namusumuz olarak teslim edilecek İYİ Parti oylarını korumaya hazırız ve bu konuda da her türlü planlamayı da yaptık.

Üye seferberliği kapsamında da mahalle bazlı olarak yapılacak bireysel ve stant çalışmaları istişare edilip karara bağlandı. Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak ilk hedefimiz 31 Aralık itibari ile 6 bininci üyemizin rozetini takmak ve Türkiye genelinde ilçe bazlı olarak en çok üye sayısına sahip ilçeler sıralamasında en başlarda yer almaktır.

f58a6c38-052b-460e-b9a8-f54aee8a625d.jpg

Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak bu hafta planlanan Mahalle Ziyaretlerimizde 14 Aralık Salı günü olarak da;  Altınova, Kemerçeşme, K. Balıklı, Yeşilova, Çirişhane, Çiftehavuzlar, Fatih, Küplüpınar, Santra Garaj, Tuna mahalle yönetimlerimizle bir araya geleceğiz ve bu haftaki 5 günün sonunda da 52 mahallemizi bölgelerinde ziyaret edeceğiz.

Tek derdi vatan olan kadrolar olarak da ilk seçimde ülkemizin İYİ Olması için tüm gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz. Cesurlar Hareketinin lideri Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in de dediği gibi bunu da BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ…” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ