Zirvede Haber

Toyzz Shop, Avrupa ve Balkan şampiyonu Ali Türkkan ile minik hayranlarını bu kez Bursa’da buluşturdu

Toyzz Shop, Avrupa ve Balkan şampiyonu Ali Türkkan ile minik hayranlarını bu kez Bursa’da buluşturdu

Castrol Ford Team Türkiye pilotu Ali Türkkan’ın Avrupa ve Balkan şampiyonu olma yolunda destekçisi olan Toyzz Shop, çocukları heyecanlandıran bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Bursa Korupark AVM’deki Toyzz Shop etkinliğinde Ali Türkkan’la bir araya gelen arabaya yarışı tutkunu minik ziyaretçiler, Ali Türkkan ile tanışma ve fotoğraf çektirme fırsatı buldular.

Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, sporu ve genç sporcuları desteklemek amacıyla iş birliği yaptığı Ali Türkkan ile birlikte çocukları sevindirmeye devam ediyor. 2021 Balkan Ralli Kupası’nda ‘Gençler’ ve ‘İki Çeker’ Şampiyonluğunu ülkemize kazandıran ve Avrupa Ralli Kupası Finali’nden şampiyon olarak dönmeyi başaran Ali Türkkan’ın bu yolculuğunda destekçisi olan Toyzz Shop, bu kez de Bursa Korupark AVM’de Ali Türkkan ve yarış tutkunu minik ziyaretçileri bir araya getirdi. İdol olarak gördükleri Ali Türkkan’a yoğun ilgi gösteren çocuklar, özel olarak etkinlik için alışveriş merkezi alanına getirilen yarış arabası önünde Ali Türkkan ile tanışma ve fotoğraf çektirme şansını yakaladılar.

Şampiyon rallicimiz Ali Türkkan, “Toyzz Shop’a beni çocuklarla bir kez daha buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Toyzz Shop’un desteğiyle, benim gibi spora gönül veren her yaştan çocuklarla bir araya geliyoruz. Miniklerin yoğun ilgisi ve enerjisi harikaydı. Özellikle motor sporuna ilgi duyan çocuklara örnek bir rol model olmak benim için gurur verici. İlerleyen zamanlarda Toyzz Shop ile birlikte, yine çocuklarla bir araya geleceğimiz farklı etkinlikler gerçekleştireceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ