Zirvede Haber

Yusuf Ziya Yüce; genç iletişimcilerle buluştu

Yusuf Ziya Yüce; genç iletişimcilerle buluştu

Limak Enerji Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce Yıldırım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi iletişim öğrencileriyle buluştu.

Yıldırım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe Limak Enerji Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya YÜCE, , Kurumsal İletişim Ekip Lideri Can GİNYOL, Kurumsal İletişim Uzmanları Aygül KUMOVA, Burcu SEKMEN, Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer YILMAZ, Müdür Yardımcısı Seda YILMAZ, Halkla İlişkiler, Gazetecilik ve Radyo Televizyon bölümü öğretmenleri ile ilgili alan öğrencileri katıldı.

Halkla ilişkiler, Gazetecilik ve Radyo ve Televizyon öğrencilerinin sektöre dair sorularını yanıtlayan Yusuf Ziya YÜCE öğrencilere iletişim mesleğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Halkla İlişkilerin kurumlar açısından önemini sıklıkla vurgulayan YÜCE, halkla ilişkiler ve kurumsal iletişim birimlerinin bir firmanın olmazsa olmaz parçalarından olduğunu dile getirdi. Halkla İlişkiler birimlerinin firmaların birçok alanında faaliyet yürüttüğünü belirten YÜCE, “ halkla ilişkiler birimleri kurumların sosyal medya faaliyetleri, kurum içi, kurum dışı iletişim ve sosyal sorumluluk faaliyetlerinde etkin rol oynuyorlar ” dedi.

GELECEK ARTIK DİJİTAL DÜNYADAN GEÇİYOR

Dijital dünyanın hızla geliştiğini vurgulayan Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya YÜCE, dijitalleşmeye ayak uydurmamızın firmaları ve kişileri her zaman bir adım öne çıkardığını belirten YÜCE, “Her zaman gündemi yakından takip etmeliyiz. Dijitalleşmeyi bilmeyen bir iletişim uzmanının olması mümkün olamaz. Dijital dünyanın sizlere sunduğu olumlu imkanlardan faydalanmanız çok önemli ”dedi.

Öğrencilerin lise dönemlerinde aldıkları staj eğitimlerinin üniversite dönemlerinde fayda sağladığını belirten YÜCE; lise döneminde yapılan stajlar, öğrencilerin eğitim hayatlarında çok önemli bir etken. Staj eğitimleri öğrencilerin kendi yeteneklerini geliştirmeleri ve kendilerini tanıyabilmeleri açısından çok önemli, sektörde bir adım öne geçebilmenin kişinin kendini donanımlı hale getirebilmesi ve çok yönlü olması ile mümkün olduğunu belirtti.

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğrencilere sunduğu imkanlardan övgüyle söz eden YÜCE, “lise sıralarında bu imkanlarla okumanız sizler için büyük bir avantaj sağlıyor. Bu şartlar sadece üniversitelerin iletişim fakültelerinde varken, sizler lise de bu şartlara sahipsiniz bu şartları da değerlendirmeniz de fayda var” dedi.

Sektör tecrübelerini geleceğin iletişimcileri ile paylaşan Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya YÜCE, hedefinize odaklanmanız ve sevdiğiniz işi layıkıyla yapmanız en önemli kural diyerek sözlerini tamamlandı.

Yıldırım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer YILMAZ değerli bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan Sayın Yusuf Ziya Yüce’ye teşekkür ederim. Geleceğin Halkla İlişkiler Uzmanlarını, Gazetecilerini ve Televizyoncularını yetiştirdiklerini belirten YILMAZ, “Şuan yaptığınız çalışmalarla ileride olacağınız yeri belirleyebilirsiniz. her zaman hayal edin, bundan 10 sene sonra nerede olabileceğinizi hayal edin ve o hayalinize ulaşmak için neler yapmanız gerektiğini şimdiden zihninizde canlandırın. Bu tamamen sizlerin elinde ” dedi.

Etkinlik sonunda Yıldırım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer YILMAZ, Limak Enerji Kurumsal İletişim Yusuf Ziya YÜCE ve Ekibine teşekkürlerini sunarak, çiçek takdim etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ