Zirvede Haber

Bozbey’den Livanespor’a ziyaret

Bozbey’den Livanespor’a ziyaret

Bursa Nilüfer’de 20 yıl Belediye Başkanlığı yapan, 2019 yerel seçimlerinde ise CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Bozbey, partililerle birlikte saha çalışmaları kapsamında çeşitli toplantı, etkinlik ve ziyaretlerle vatandaşlarla buluşuyor.  Bozbey, önceki gün de CHP Yıldırım İlçe yöneticileri ile birlikte 1 yıl önce kurulan Livanespor Kulübü’nü ziyaret etti.

SPORUN TOPLUMSAL BARIŞA KATKISI BÜYÜK

Bozbey, ziyarette yaptığı konuşmada, amatör spor kulüplerinin önemine değinirken,Bursa Nilüfer Belediye başkanlığı yaptığı 20 yıllık süreçte, her zaman amatör spor kulüplerine destek olduklarını, gençlerin spor yapabilmesi için ilçeye gerekli yatırımları kazandırdıklarını söyledi.Livanespor Kulüp Başkanı Osman Akyürek ve yönetim kurulu üyelerini Bursa’ya spor kulübü kazandırarak sporun gelişimine katkıda bulundukları için tebrik eden Mustafa Bozbey, ‘Livanespor görüyoruz ki gençlere kucak açmış. Gençlerimize amatör bir ruhla sporu sevdiriyor ve spor yama imkânı sunuyor. Sportif faaliyetlerle uğraşan gençlerimiz, sporun birleştirici gücüyle kötü alışkanlıklardan uzak duruyor. Sporun toplumsal barışa katkısı yadsınamaz. Bu nedenle yerel yönetimler amatör kulüplere maddi ve manevi destek vermelidir’ dedi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK..

Livanespor Kulübü Başkanı Osman Akyürek de, kulüp faaliyetleri hakkında Bozbey ve ekibine bilgi verdi. Bursa’da yaşan yüzbinlerce Artvinli olduğunu, Artvin’i Bursa’da temsil edecek bir kulüp kurduklarını ve ismine Artvin’in eski adı olan Livane ismini verdiklerini kaydeden Akyürek, şöyle konuştu:”Artvinliler olarak bir kulüp kurarak Bursa’nın sportif yaşamına katkıda bulunmak istedik. Gerek Bursa’daki Artvinlilerden, gerek diğer kesimlerden çok güzel tepkiler aldık. Gösterilen ilgi ve destek bizi daha da cesaretlendirdi. Kulüp olarak sadece Artvinlilere değil, spor yapmak isteyen herkese kapımızı açtık. Bursa’da yaşayan Artvinliler olarak bir taraftan bu kente,  sportif, kültürel ve sosyal anlamda katkıda bulunmak, bu kentin gelişimine destek olmak, diğer taraftan da Artvin kültürünü yaşatmak, tanıtmak ve geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz.” Bozbey’in ziyaretinde Artvin Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve bazı Artvin kültür dernekleri başkanları da hazır bulundu.Livanespor Kulüp Başkanı Osman Akdemir, ziyarette, Mustafa Bozbey’e, kendi adının yazılı olduğu ve Artvin’in plakası olan 08 numaralı Livanespor forması hediye etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ