Zirvede Haber

Son Marvel Future Fight Güncellemesinde ebediler ile güçleri birleştirin

Son Marvel Future Fight Güncellemesinde ebediler ile güçleri birleştirin

Marvel Stüdyoları Ebedilerin çıkışını kutlamak için, Netmarble popüler mobil oyunu MARVEL Future Fight için en son güncellemesini yayınlamaktan heyecan duyuyor. Bugünkü güncelleme, hayranların en sevdiği karakterler, üniformalar ve temaya uygun içerikleri ekliyor.

Üç yeni Süper Kahraman – KingoGilgamesh ve Thena – artık oyuncular tarafından Marvel Stüdyoları Ebedilerinden esinlenilen sonraki üniformalarla birlikte toplanabilir. Ayrıca, oyuncuların görevleri tamamlayarak karakterleri elde etmelerini ve güçlendirmelerini sağlayan yeni bir ‘İnsanlığın Kaderi’ Epik Görevi de mevcut.

Tüm hikaye aşamalarını aktif olarak tamamlayan oyuncular için MARVEL Future Fight’a yeni bir “Boyut Yarığı” zindanı eklendi. Bir aşamaya girilebildiğinde, Boyut Yarığı’na erişim rastgele aralıklarla görünecektir. Oyuncular, bu yeni içeriği tamamlamak ve ödüller kazanmak için arkadaşlarıyla veya İttifak üyeleriyle takım kurabilir.

Diğer Marvel Future Fight Güncellemeleri şunları içerir:

  • Thena artık Kategori-3’e yükseltilebilir ve yeni bir Nihai Yetenek eklendi
  • Kingo, Gilgamesh, ve Thena için ‘Potansiyel Fark Et’ özelliği eklendi
  • Kingo, Gilgamesh, ve Thena için ‘Potansiyel Uyandır’ özelliği eklendi ve yeni Uyanmış Yetenek eklendi

MARVEL Future Fight altıncı yılını dünya çapında 120 milyondan fazla oyuncuyla kutladı. Oyun şu anda dünya çapında App Store® ve Google Play™’de mevcuttur.

Daha fazla bilgi için lütfen  http://marvelfuturefight.netmarble.com adresini ziyaret edin.

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corporation, harika mobil oyun deneyimleri sunarak dünyadaki her yaştan izleyiciyi eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak dünya çapında en iyi mobil geliştirici ve yayıncılar arasında yer almaktadır. 6.000’den fazla çalışanı ile “Netmarble, Lineage 2: Revolution”, “Blade & Soul Revolution”, “MARVEL Future Fight”, “BTS WORLD”, “Paramanya” ve “Seven Knights” gibi en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretmekte ve bunlarla ilgili hizmet vermektedir. Çok oyunculu ücretsiz oyunlar konusunda en iyi mobil oyun geliştiricisi olan Kabam’a, önde gelen gündelik sosyal oyun geliştiricisi Jam City’ye ve müzik yapımcısı, sanatçı ajansı HYBE (eski adıyla Big Hit Entertainment)’ye en büyük hissedar olan Netmarble, Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük internet şirketi Tencent Holdings ve önde gelen bir MMORPG şirketi olan NCsoft ile stratejik bir ortaklığa sahiptir. http://company.netmarble.com adresinde daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Netmarble’ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için http://www.netmarbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Marvel Entertainment Hakkında

Marvel Entertainment LLC, tamamı 80 yıllık geçmişinde 8.000 karakterden fazlasını üretmiş, dünyanın önde gelen karakter bazlı eğlence şirketi Walt Disney Şirketi’ne aittir. Marvel karakter haklarını eğlence, lisanslama, yayıncılık, oyunlar ve dijital medya üzerinden kullanır.

Daha fazla bilgi için marvel.com adresini ziyaret edin. © 2021 MARVEL App Store, Apple Şirketi’nin ABD ve diğer ülkelerdeki bir markasıdır. App Store, Apple Şiketi’ne ait bir hizmettir. Google Play, Google Şirketi’nin bir markasıdır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ