Zirvede Haber

TÜRKOĞLU’NDAN 83.YIL AÇIKLAMASI

TÜRKOĞLU’NDAN 83.YIL AÇIKLAMASI

İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Türk halkının aklında, fikrinde, gönlünde, yüreğinde yaşayan ölümsüz lider Atatürk’e, şükran ve minnet borçluyuz” dedi.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının   83. Yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Büyük Önder’in dünya liderliği vasfına vurgu yapan İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Evrensel değerdeki görüş ve düşünceleri, milletimiz için dün olduğu gibi bugün de en ideal yol gösterici niteliğindedir” şeklinde konuştu.
“Ülkemizin bugün yaşadığı sıkıntılar; iktidarın, Atatürk’ün yolundan tamamıyla sapmış olmasının sonucudur” diyen Türkoğlu’nun, İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı adına yaptığı açıklama aynen şöyle:
“Türk Milleti’nin Büyük Kurtarıcısı Atatürk, yalnızca kendi halkının lideri olarak kalmamış, dünyada egemen ülkelerin acımasız zulmü altında ezilen, sömürülen, toprakları işgal edilen tüm masum ve mazlum milletlerin örnek aldığı önder olmuştur.
Yedi düvelin birleşerek ortadan kaldırmak istediği Türk Milletine, yepyeni ve çağdaş bir ulus olma bilinci aşılayan Atatürk, milletçe verilen mücadele sonunda, ‘Büyük Zafer’e imza atmış ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kurucusu olmuştur.
Ne var ki; güzelim ülkemizi 20 yıldır yönetenlerin, Atatürk’ün medeni uygarlık düzeyi hedefinden fersah fersah uzaklaşmış olmalarının sancılarını yaşadığımız hazin bir gerçektir.
Yaşanılan sıkıntılardan kurtulmanın yolu da, yeniden Ata’mızın işaret ettiği çağdaş ve demokratik ilkeler bütünlüğüne göre hareket etmekten geçmektedir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 83. Yılı’nda bu duygu ve düşüncelerle saygı, sevgi, şükran ve minnetle anıyoruz.
Türk insanının aklına, gönlüne, kalbine silinmeyecek bir şekilde işlenen Mustafa Kemal Atatürk, bu yönüyle de haklı olarak dünyada ölümsüz liderlerin en başında geliyor.
Ne sevindiricidir ki, milletine böylesine gurur veren bir öndere sahibiz;
Ne mutlu ki, kuruluşuna onun öncülük ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hür vatandaşlarıyız.
Nur içinde yat Büyük Atatürk. Ne Mutlu Türküm Diyene…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ