Zirvede Haber

ASHLEY JOY İLE SAÇ RENGİNİZİ KORUYUN PLATİN, SARI VE RENGİ AÇILAN SAÇLAR KORUMA ALTINDA

ASHLEY JOY İLE SAÇ RENGİNİZİ KORUYUN  PLATİN, SARI VE RENGİ AÇILAN SAÇLAR KORUMA ALTINDA

Saç bakımında, her zaman daha iyisini isteyenlerin tercihi Ashley Joy’un en dikkat çeken ürünü Mor Şampuan ile saç renginizi koruma altına alın! Boyadan sonra rengi turunculaşan platin, sarı, gri saçlar, beyazlar ya da her geçen gün rengi açılan kumral saçlarla vedalaşabilirsiniz. Ashley Joy Mor Şampuan, saçınızdaki turuncu yansımaları nötralize ederek saçınıza ışıltı kazandırmaya hazır.

Gün boyu sağlıkla parlayan, güçlü ve rengini koruyan saçlara sahip olmak her kadının hayali. Ancak hepimizin bildiği üzere sarı, platin, gri gibi saçların rengini kuaförde işlem gördüğü ilk günkü gibi muhafaza etmek oldukça zor. Her yıkama sonrası rengi biraz daha akan saçlar; klor, ısı, ışın gibi dış faktörlerin de etkisiyle ışıltısını günden güne kaybediyor. Ashley Joy, saçların ilk günkü renginin korumasını sağlamak amacıyla beğenilerinize sunduğu Mor Şampuan ile turuncu yansımaları başarıyla nötralize ederek, ilk kullanımdan itibaren boyanızın kullanım süresini uzatıyor.

Mor Şampuan açık renk saçlarda olduğu gibi, beyaz saçların da otomatik olarak pigmentlerine etki ederek saç tonunun bütünlüğünü desteklemeye yardımcı oluyor. Yani erkekler de beyaz ya da açık ton saçlarını güvenle Ashley Joy Mor Şampuan’a emanet edebilir.

A vitamini içeren yabanmersini sayesinde saçların benzersiz bir yumuşaklığa ve parlaklığa kavuşmasını sağlayan Ashley Joy Mor Şampuan, Pro vitamin B5 ile de saç ucu kırılmalarını azaltarak, açık renkli saçlara kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Paraben ve sülfat içermeyen formülü sayesinde yepyeni bir bakım deneyimi sunuyor.

Ashley Joy Mor Şampuan, içeriğindeki buğday proteini ile saç teline kolayca nüfuz ederek, saç yüzeyinde parlak koruyucu ve nemlendirici bir film oluşturuyor. Bu sayede zarar görmüş saçları onarırken, saçın elastikiyetini artırıyor. Formülündeki keratin saçları dış faktörlerden ve ışıl işlemlerden korurken, aminoasitler ise daha pürüzsüz ve ışıltılı saçlara kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Ashley Joy Mor Şampuan ile rengini koruyan, parlak ve ışıl ışıl saçlarınızın keyfini çıkarmaya hemen başlayın.

Satış Fiyatı: 59,95 TL

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ