Zirvede Haber

KOCASINI KİRALADI! BU KEZ EŞİ İÇİN SAHNEDE

KOCASINI KİRALADI!   BU KEZ EŞİ İÇİN SAHNEDE

ÜNLÜ SANATÇI MEHMET ÇEVİK, ORGANİZATÖR OLMAYA KARAR VEREN EŞİ GİZEM ÇEVİK’İN İLK ETKİNLİĞİ OLAN HAYAL KAHVESİ BURSA’DAKİ KADINLAR MATİNESİ’NDE SAHNEYE ÇIKTI.

EŞİNE DESTEK OLMAK İÇİN SAHNE TEKLİFİNİ DÜŞÜNMEDEN KABUL EDEN MEHMET ÇEVİK, “BU KEZ GİZEM ÇEVİK KOCASINI KADINLAR MATİNESİ İÇİN KİRALAMIŞ OLDU. BU GECE PATRON O…” DİYE ESPRİ YAPTI.

Tam 18 yıldır aralıksız sahnelerde olan Mehmet Çevik, müzik kariyerinde bir ilke imza atarak, bu kez eşi Gizem Çevik için sahneye çıktı. Eşinin organizatör olmaya karar vermesi üzerine kendisine tam destek veren sanatçı, Gizem Çevik’in Hayal Kahvesi Bursa’da düzenlendiği Kadınlar Matinesi’nde dinleyicisiyle buluştu. Kadınlara coşku dolu bir gece yaşatan Mehmet Çevik, “Bu gece sevgili eşimin organizasyonuyla sahnedeydim. Yani bu kez kendisi beni kiralamış oldu” diye espri yaptı.

Sahne hayatındaki başarısını özel hayatındaki mutluluğuna borçlu olduğunu söyleyen Mehmet Çevik, “Sevgili eşim tanıştığımız ilk günden beri her zaman yanımda ve en büyük destekçim. Organizasyon işleriyle ilgilenmek istemesi üzerine bu kez de ben ona destek olmak istedim. Bu gece patronum o…” dedi.

Bundan sonra her Salı gecesi Mehmet Çevik’le Hayal Kahvesi Bursa’da kadınlar matinesi eğlencesinin devam edeceğini söyleyen Gizem Çevik ise eşiyle artık iş hayatında da birlikte olacaklarını belirtti. Gizem Çevik, eğlence dolu yeni organizasyonlara imza atmak için sabırsızlandığını dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ