Zirvede Haber

Gelecek’te Orhangazi de “Yılmaz İmenç” Dönemi! “Bursa’yı 2023’lere Hazırlayacak Kadrolarla Yola Çıktık!”

Gelecek’te Orhangazi de “Yılmaz İmenç” Dönemi! “Bursa’yı 2023’lere Hazırlayacak Kadrolarla Yola Çıktık!”

Gelecek Parti Bursa İl Başkanlığı’ndan Orhangazi ataması! Orhangazi İlçe Başkanlığı’na Yılmaz İmenç’in atamasını gerçekleştiren İl Başkanı Alparslan Yıldız; “Bursa’mızın önemli ilçelerinden bir konumuna gelen Orhangazi’mizi deneyimli bir isme emanet ederek 2023 hedeflerimize önemli bir adım atmış olduk. Sayın Yılmaz İmenç’e bu süreçte omuz verecek, Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun politikalarını ve siyasetteki bakış açısını Orhangazililerle paylaşacak olan yeni yönetime başarılar diliyorum.” dedi.

Geçmiş dönem Bursa Valiliği görevinde bulunan İçişleri Politika İzleme Kurulu Başkanı İzzettin Küçük ve İl Başkan Yardımcısı Ümit Meral ile Bursa Basını ile buluşmasını gazetemizle paylaşan Başkan Yıldız; “Bursa’nın kronikleşmiş çok önemli sorunları var. 20 yıldır genelde iktidar olan 16 yıldır yerele hakim olan bir siyasi düşüncenin bu sorunları bertaraf etmesi lazım gelmez miydi?” dedi.

İçişleri Politika İzleme Kurulu Başkanı İzzettin Küçük’de gazetemize yaptığı açıklamada; “Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik tablo ortada. Her gün hemen hemen her ürüne yüzde 20 civarında zam yapılıyor. En son sanayide doğalgaza yapılan yüzde 48 zam bunun en somut örneği. Oysaki; Gelecek Partisi başta ekonomi olmak üzere birçok ana dalda sayın Prof Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde Türkiye’nin sorunlarına kalıcı çözümler üreterek kutuplaşan siyasetin önünü açmak isteyen vatandaşımızı kucaklayan konularla sahadadır. Biz rant siyaseti yapmadık, yapmayacağız. Siyasetin finansmanı kentlerde özellikle imar üzerinde oynanan rant ile karşılanıyor. İktidarımızda oynanan bu oyunu sonlandıracağız. Hazine yüzde 2 oyu aşan tüm partilere, istihaklarının 2 katı siyasi partilere ödeme yaparsa bu kirlenmiş siyasette son bulacaktır.” dedi.

Yıldız sözlerinin devamında;  “20 yıl önce sadece küçük olan bir sorun günümüze kronik olarak gelebiliyorsa bunun sorumlusu muhalefet mi? Örneğin; lokasyon anlamıyla iyi bir noktaya konumlandırılan ve inşaatında bir hayli ilerleme kaydedilen yeni Devlet Hastanesi bittiğinde, yükü her geçen ağırlaşan Acemler trafiği ne kadar kaldırabilecek? Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Alinur Aktaş’ın seçim vaatlerinden bir Bursa Ulaşım sorununu kökünden çözmekti, geldiğimiz noktaya baktığımızda gerçekten ulaşımda sıkıntı yok! Trafik de adım atamadığınız ve çok yavaşladığı için 10 dakikada gidebileceğiniz bir mesafeyi 45 dakikada alıyorsunuz, böylece ne oluyor, sorunda kalmış olmuyor! Yıldırım’da yeşil alan yok gibi. 20 yıllık iktidar isteseydi Yıldırım’da doğal park ve bahçeler yapılabilirdi. Bugün ben bir il başkanı olarak belediye başkanlarına net bir şekilde; Ankara Yoluna cephe olan Karayolları, Köy Hizmetleri, DSİ’nin tesislerinin kamulaştırmasını yapar, Ankara Yolunu yer altına alır, Gökdere’de planlanan Millet Bahçesi ile birleştirerek orada devasa büyüklükte yeşil alan oluşturarak hem Yıldırımlılara hem de Osmangazilere hizmet etmelerini tavsiye ederdim. Bu projeyi yapmak maddi anlamda çok fazla harcamalar yapmadan mümkün. Vakıf’da spor tesisleri ve yeşil alanlar son zamanlarda oluşturuldu. Vatandaşlarımız oradaki tesislerden memnun, Samanlı’da da 4 yıl önce planlama yapılmış sonrasında da rafa kaldırılmıştı. Vatandaşlarımızla konuştuğumuzda şunu ifade ediyorlar, “hastane ve yeşil alan istiyoruz” diyorlar. Bölgede daha önce planlanan butik hastane ve yeşil alan yapmak adına devletimiz ve belediyelerimiz tüm imkanlarını kullanmalıdır. Yıldırımlı 700 bin ve Osmangazili 900 bin nüfus yolu olmayan Şehir Hastanesine tedavi için sürüklenmemelidir. Gelecek Parti kadroları ilk yapılacak seçimde nöbeti devralmaya hazırdır.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ