Zirvede Haber

Bursa’ya yeni bir soluk gelecek

Bursa’ya yeni bir soluk gelecek
Bursa moda sektörünün öncü firmalarından olan FaSin Moda 2022 sezonuna hızlı bir giriş yapmak için hazırlanıyor.  Kişiye özel tasarımlar başta olmak üzere;  Bursa cemiyet hayatının önde gelen isimlerine eşsiz tasarımlarıyla eşlik eden  FaSin Moda; Gelinlik-Nişanlık-Kaftan dikimi gibi hizmetleride bünyesinde barındırıyor.
Mikrofonlarımıza konuşan Firma Kurucu Ortağı Fatma Yıldırım;  ‘ Bursa moda tasarımı ve sektörü konusunda çok köklü bir şehir. Osmanlı’dan bu yana moda tasarımına ve sektörüne dair birçok izi görebilmekteyiz.  Bizlerde FaSin Moda ailesi olarak Bursa’da moda sektörü firmalarından bir tanesiyiz. Naçizane kişiye özel tasarımlar ile hizmet vermekteyiz.  Tasarımlarımızın müşterilerimiz tarafından beğenilmesi kadar güzel bir duygu yok. Müşterilerimiz bizim ailemiz. Hiç bir zaman yabancı gözüyle veya maddi beklenti içerisinde misafir etmiyoruz. Bu kapıdan giren herkes 40 yıl hatır bırakmak adına adım atıyor. Dikimlerini yaptığımız gelinlerimiz, çocukları ile bizi ziyarete geliyor, yeni kıyafetler diktiriyor.  Bu en güzel mutluluk kaynağımız. ‘ 
Yıldırım sözlerine şu şekilde devam etti;  ‘ 2022 yılında kreatif projeler ile Bursa’mıza Merhaba diyeceğiz. Gerçekleştirmeyi planladığımız büyük bir defile organizasyonumuz vardı. Pandemi nedeni ile ertelemek durumunda kaldık. 22 sezonunda şahane bir defileye imza bırakacağız.  Yeni tasarımlarımız ve konseptlerimiz ile çok yakında Bursa’ya yeni bir soluk gelecek. ‘ dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ