Zirvede Haber

Batman’in aksiyon dolu dünyası Toyzz Shop’ta

Batman’in aksiyon dolu dünyası  Toyzz Shop’ta

Toyzz Shop, dünyanın en popüler süper kahramanı olan Batman’in macera ve aksiyon dolu dünyasını çocuklarla buluşturuyor. İlk kez ve sadece Toyzz Shop’ta çocuklarla bir araya gelen oyun seti “Batmobile ve Bat-Tech Batman” ise Batman’in yaşadığı şehir Gotham City’i kurtarmak için yola çıkmayı bekliyor!

Kaliteli ve güvenilir oyuncağın adresi Toyzz Shop, dünyaca ünlü çizgi film kahramanlarını çocuklarla buluşturmaya ve ilklere imza atmaya devam ediyor. Aksiyon dolu hikayeleri ve kostümüyle çocukların en sevdiği kahramanlarından biri olan Batman’in birbirinden yaratıcı oyun setleri Toyzz Shop’ta çocukları bekliyor.

Batman serisi; dönüşebilen figür setlerinden uzaktan kumandalı batmobile araçlarına, Imaginext DC Super Friends’in dönüşebilen araçlarından uçabilen batbot oyun setlerine kadar, çocukların hayal dünyasını zenginleştirecek çeşitli Batman oyuncaklarından oluşuyor.

Batman konseptini okula da taşımak isteyen çocuklar için birbirinden farklı renk ve modellerden oluşan Batman temalı okul çantaları, matara ve kalem kutusu da Toyzz Shop farkıyla maceraseverleri bekliyor.

Batmobile ve Bat-Tech Batman sadece Toyzz Shop’ta

Göz alıcı mavi rengiyle dikkat çeken efsanevi Batmobil aracı ve gerçekçi Batman figüriyle oyunlara macera katan “Batmobile ve Bat-tech Batman”, Gotham City’nin en şöhretli kötülerini alt etmeye davet ediyor. Batman’in aksiyon dolu dünyasına ortak olan çocuklar, çeşitli oyunlar yaratarak hayal güçlerini de geliştiriyor. Batman’in en macracı oyun seti Batmobile ve Bat-Tech Batman, ilk kez ve sadece Toyzz Shop mağazalarında ve toyzzshop.com’da.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ