Zirvede Haber

TURYAP Satılmadı!

TURYAP Satılmadı!

36 yıllık köklü geçmişe sahip olan Türkiye’nin ilk ve en büyük yerli gayrimenkul pazarlama şirketi TURYAP, markanın satıldığı iddialarıyla ilgili kamuoyuna açıklama yapma gereği duymuştur.

Türkiye’de ve dünyada temsilcilik açmaya devam eden Turyap’ın, iddiaların tamamını reddettiği açıklama şu şekildedir:

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/turyap-markasi-icradan-satildi-41918175

internet sitesinde yayınlanan ve halen var olan,”Gayrimenkul pazarlama sektörünün bilinen markası TURYAP icradan satıldı.35 milyon liralık marka bedeli belirlenen TURYAP’ın yeni sahibi, Çevtaş Çevre Teknolojisi Ticaret A.Ş. oldu.” başlıklı ve Hürriyet Gazetesi 8. sayfada yayımlanan “TURYAP markası icradan satıldı.” başlıklı haberde; TURYAP hakkında, somut bilgi ve belgeden yoksun, kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye yönelik, yayıncılık ilke, etiğiyle bağdaşmayan ve markamızın ticari itibarı zedelemeye yönelik asılsız ifadeler kullanılmıştır.

Öncelikle, habere konu borçlusu TURYAP YAPI A.Ş. olan, icra dosyasından yapılan ihale henüz kesinleşmemiş olup, Turyap markasının Çevtaş Çevre Teknolojisi A.Ş. ye ait olduğu haberi asılsızdır. Yapılan ihale usulsüzdür ve feshi için dava açılacaktır.

Kısaca, markaların kıymet takdiri de dahi olmak üzere tüm işlemler ve neticede ihale de usulsüz olarak gerçekleştirilmiştir. Tarafımızca ihalenin feshi davası başta olmak üzere dosya kapsamındaki tüm usulsüz işlemlerile igili dava açılmış olup bazı davalar istinaf aşamasındadır. Hukuki süreç devam etmekte olup kesinleşen bir satış işlemi bulunmamaktadır.

Diğer yandan, haber içeriğindeki “Turyap vekili arandı ulaşılamadı” şeklinde ifadeler asılsız olup, tarafımızla konu hakkında iletişime geçilmemiştir.

Kaynağı araştırılmadan yapılan haber, TURYAP’ı maddi vemanevi ağır, telafisi mümkün olmayan zararlara uğratmaktadır.

TURYAP’ın kendisinin, çalışanlarının, iş birlikçilerinin,temsilciliklerinin ve tüm bu kişilerin ilişkili taraflarının ticari itibarlarını zedeleyen, asılsız, mesnetsiz ve spekülatif yayınlara karşı yasal haklarını kullanmayı tüm çerçevesiyle değerlendirdiğini kamuoyunun bilgisine sunarız.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur,

TURYAP

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ