Zirvede Haber

MİLLET İTTİFAKI VE HALKIMIZ, “TEK ADAMDAN” BÜYÜKTÜR…

MİLLET İTTİFAKI VE HALKIMIZ, “TEK ADAMDAN” BÜYÜKTÜR…

Geçmiş dönem CHP Parti Meclis Üyesi Güler Buğday; TEK ADAM rejimine karşı kaleme aldığı yazısında; “Tek Adam ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, yıllardır her yerde “Dünya 5’ten büyüktür” dedi.

Tayyip Erdoğan bu söylemi ile ‘Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin’ daimi üyeleri olan beş ülkeye tavır koyup bir uyarıda bulunmuştur.
Bu beş ülkenin veto hakkının olması söyleminin ve itirazının temel hedefi olmuştu.
Tayyip Erdoğan, bu beş ülkenin Birleşmiş Milletleri etkisizleştirdiğini savunmuştur.
Tek Adam Tayyip Erdoğan, ilk kez 2013’te dile getirdiği bu söylemi,
New York’ta yapılan 74. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’ndaki konuşmasında da dile getirmiştir.
Yıllarca bu söylemi dile getiren AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, tüm dünyada saygınlığı olan, tüm komşuları ile dost ve barış içinde yaşayan, Laik Sosyal Bir Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetini yok etmiştir.
Halkımızı insafsızca perişan etmiştir.
Yüksek seçim kurulunun hukuku yok sayan kararları ve yancısı Devlet Bahçeli’nin herkesi şaşkına çeviren dönekliği ve MHP ideolojisini yok eden desteği ile Tek Adam Diktatoryası kurulmuştur.
Bu durum ülkeyi iflasa ve dünyada da adeta şamar oğlanı olma konumuna götürmüştür.
Çünkü ülkede demokrasi yok edilmiş, yargı Tek Adamın emrine girmiş, medya tamamen kiralık kalemlere ve Tek Adam destekçisi tetikçi ve şovmenlere teslim edilmiştir.
Cumhuriyetin tüm kazanımları, değerleri ve halkımızın hakkı olan varlıkları tek Adamın kendi yandaşları ve emperyalist sömürücülere peşkeş çekilmiştir.
Ülkede tüm kurumlar istismar edilip, yozlaştırılıp liyakatli kadrolar tasfiye edilip sadece Tek Adama biat eden memurlarla emir komuta mantığı ile yönetilmeye çalışılıyor.
Yine ülkemizde yaşayan tüm halklar adeta Tek Adama biat etmeleri istenen ve ümmet gibi görülürken, farklı inançlarda yok sayılıyor.
Velhasıl Tek Adam Şahsın Devletinde hak, hukuk adalet ve bağımsız yargımız yok oldu.
Tek Adam Şahsın Devletinde yürürlükteki Anayasa yok sayılıp adeta hükümsüz oldu.
84 milyonluk bir cumhuriyet çınarı ülkemiz; diploması, vicdanı ve merhameti olmayan bir Tek Adam keyfiyetine mecbur kılındı.
Eğitim sistemimiz çöktü ve Tek Adamın arka bahçesi olup güç kazanan gerici, çıkarcı bağnaz ve talancı Tarikat ve Cemaatlere teslim edildi.
Çağdaş cumhuriyeti yok etmek ve kurucumuz ve dünya liderimiz Atatürk’ü ve devrimlerini yok saydırmak için eli sopalı bir sömürücü olan Diyanet İşleri Başkanlığı ile halkımızın sinir uçları ile oynandı.
Ülkede eşit yurttaş olma hakkı Tek Adamın keyfine göre ihlal edilip kendisine destek konumuna göre ayarlanır oldu.
İşine gelmeyince Selahattin Demirtaş, Osman Kavala ve birçok aydın ve gazeteci siyasi tutsak yapıldı.
Yine kadın erkek eşitliği bizzat Tek Adam tarafından reddedilip “Fıtrata ters” diye tanımlandı.
Velhasıl Tek Adam diktasında meydana gelen olumsuzlukları, yok olan değerlerimizi ve her alandaki istismarı, çürümeyi ve yok oluşu sıralasam sayfalar yetmez.
Ama iki önemli durumu da anımsatıp bitirmek istiyorum.
Kendi çocuklarına çürük raporu alıp askerlik yaptırmayan Tek Adam ve yandaşları yanlış ve hatalı dış politikaları nedeniyle vatan evlatlarının yıllardır genç yaşta toprağa düşmelerine ana babalarına dayanılmaz acılar yaşatmalarına sebep olmuşlardır.
Onlara ve yoksul ailelerine Şehitliğin kutsallığı ile itibar verilirken kendi çocuklarına itibarsızlık karşılığında inanılmaz servetlerle keyif sürmeleri reva görülmüştür😊)))
Sevgili Dostlar ve Dost okurlar, halkımız ilk defa bu kadar açlıkla ve yoklukla sınanıyor.
Bu zengin ve varsıl ülkede insanlar “AÇIZ… Çocuklarımız aç…” diye haykırıyor.
Tek Adam Diktası, ülkenin her yerine inşa ettirdiği ve ilaveten uçan yüzen sarayları ile halkın parasını har vurup harman savuruyor.
Ülkemizde iktidarda olanların vicdanları yok olmuş. Allah korkusu ortadan kalkmış.
Yıllardır saltanat süren Tek Adam Şahsın Devleti, güveni ve halkın desteğini kaybettikçe zulmeden ve gaddarlaşan anlayışı ile ülkeyi resmen bir felakete sürüklüyor.
Bende onun için bu hastalıklı yapıdan bir an önce kurtulmamız için diyorum ki:
Sayın Tayyip Erdoğan ve ülke zararlısı yancısı Devlet Bahçeli, düşün halkın yakasından.
Halka gidelim…
Millet İttifakının bileşenlerine bakın:
Halkın dertlerini dinleyen ve onların sesi soluğu olan taleplerine bakın.
Ders alın biraz.
Sizler ulaşılmaz saraylarda, yüzlerce araç ve korumayla artık halktan korkuyor ve kaçıyorsunuz!..
Millet İttifakı bileşenleri, destekçileri ve sizlere karşı birleşen tüm yapılar, kurumlar ve sivil toplum örgütleri ve halkların tüm temsilcileri sokakta ve halklarla buluşmuş iktidara yürüyorlar…
Çünkü Millet İttifakı ve tüm halklar sizden yani TEK ADAMDAN büyüktür.
Sevgiyle saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile insanca, onurluca, özgürce, haksızlıklara ve hukuksuzluklara izin vermeden yaşayalım ve yaşatalım.”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ