Zirvede Haber

Balkan Şampiyonu Avukat Çokal, madalyasıyla Altun’u ziyaret etti

Balkan Şampiyonu Avukat Çokal, madalyasıyla Altun’u ziyaret etti

25-26 Eylül 2021 tarihlerinde Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Atlı Dayanıklılık Balkan Şampiyonası’nda, aralarında Bursa Barosu Üyesi Av. İsmail Eray Çokal ile birlikte Burhan Kaya, Jülide Gültekin, İrem Kavraz ve Özge Savaştan’ın bulunduğu Türk Milli Takımı, ilk kez Balkan Şampiyonu oldu.

Romanya’daki büyük başarısının ardından kazandığı altın madalya ile Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun’u ziyaret eden Av. İsmail Eray Çokal, şampiyonada binicilik spor dalı kapsamındaki “Atlı Dayanıklılık” branşının özelliklerini anlattı.

Bursa Barosu Başkan Yardımcısı Av. Metin Öztosun ile Genel Sekreter Av. Hüsniye Altın Yeşil’in de bulunduğu görüşmede Altun, Çokal’ın yer aldığı milli takımın elde ettiği başarı ile gururlandıklarını söyledi. Altun, pandemi nedeniyle kesintiye uğrayan sportif faaliyetlerin yavaş yavaş yeniden başladığını ve Bursa Barosu olarak avukatlar ve stajyer avukatların Bursa Barosu bünyesinde katılacakları spor etkinliklerini desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ