Zirvede Haber

Dualar Didem İçin! “Son Nefesimize Kadar Seninleyiz!”

Dualar Didem İçin! “Son Nefesimize Kadar Seninleyiz!”

Bursa’da ikamet eden Figen ve İsa Demir çiftinin SMA TİP 1 hastası 2 yaşındaki kızları Didem için başlattıkları yardım kampanyasına Doğal Yaşam ve Hayvanları Koruma Derneği’den tam destek. Didem için düzenlenen 4 Ekim Pazartesi saat 19,00’da sosyal yardımlaşma kampanyaların Bursa’da tanınan ve sevilen isimleri Serap Öztürk ve Sinem Özay tarafından organizasyon yemeğine DOHADERN Üyeleri de katılıyor.

Gecenin Bursa’da öne çıkan yaşamsal sosyal dayanışma projelerinin mimarı Sinem Özay; “3 aylıkken kızları Didem’de bir farklılık sezen aile, 11’inci ayda SMA Tip 1 hastası olduğunu öğrendi. Türkiye’deki ilaçlarla şu an kızlarının bir nebzede olsa rahat etmesini sağlayan aile, yurt dışında yapılacak gen tedavisiyle her çocuk gibi sağlıklı bir şekilde koşup oynayacağı günlerin hayaliyle yaşıyor. Yurt dışındaki tedavi için sosyal medya üzerinden de bir yardım kampanyası başlatan ailenin tedavi masraflarının tamamlanması için son bir destek lazım. yaklaşık 1 yıldır 8 yardım kampanyası düzenledik ve gereken miktarı toplamaya çalışıyoruz. Didem’in şahsında tüm SMA hastalarına umut olmak istiyoruz. Bursa Kadın Girişimciler Derneği ile birlikte başlattığımız bu gece etkinliğine DOHADERN de yardımcı oluyor. Bu gece için bizimle birlikte hareket eden tüm kurumlara ve sevgili Bursalılara teşekkür ederim.” dedi.

DOHADERN Başkanı Veteriner Hekim İbrahim Tugay Ateş; “Didem kızımızı yaşatmak, onu hayatta tutabilmek insanlık görevimiz. DOHADERN’in kuruluş amacı tüm insanlığı yaşatabilmektir. O akşam bizde kızımız için orada olacağız. Tüm Bursalıları kampanyaya destek vermeye, Bursa’daki SMA hastalarını yaşatmaya davet ediyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ