Zirvede Haber

TÜM GELİRİ BARINAKLARA BAĞIŞLANACAK PET11 FEST x KÜÇÜKÇİFTLİK BARK 3 EKİM’DE KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA!

TÜM GELİRİ BARINAKLARA BAĞIŞLANACAK  PET11 FEST x KÜÇÜKÇİFTLİK BARK 3 EKİM’DE KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA!

KüçükÇiftlik Park, Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com’un evcil hayvanlara özel markası pet11 desteğiyle bu defa kapılarını can dostlarımız yararına düzenlenen bir festival için açıyor! Dünya Hayvanları Koruma Günü’nden bir gün önce 3 Ekim Pazar günü URU organizasyonuyla gerçekleşecek pet11 Fest x KüçükÇiftlik Bark etkinliğinin bilet satışından elde edilen tüm gelir, hayvan barınaklarına mama ve kulübe olarak bağışlanacak. Hayvan dostlarımızla ilgili söyleşi, eğitim ve atölye çalışmalarının yapılacağı festivalde gün boyu sürecek müzik yayınıyla katılımcılar hayvan dostlarıyla keyifli bir gün geçirecek. Cem Adrian, Can Gox, Eskitilmiş Yaz ve Aybüke Albere’nin vereceği konserlerle sona erecek pet11 Fest x KüçükÇiftlik Bark biletleri Biletix’te!

Sayısız konser, eğlence ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan KüçükÇiftlik Park ve n11.com’un evcil hayvanlara ait tüm ürün ve servisleri tek çatı altıda topladığı pet11 markasıyla birlikte bu defa kapılarını hayvan dostları yararına düzenlenen bir festival için açıyor. 3 Ekim 2021 Pazar günü gerçekleşecek pet11 Fest x KüçükÇiftlik Bark kapsamında elde edilen tüm gelir, hayvan barınaklarına mama ve kulübe olarak bağışlanacak. Barınaklarla sağlanan işbirliği sayesinde, dileyen katılımcılar festivalde hayvan sahiplenme hakkında detaylı bilgi sahibi olacak.

Hayvan Dostlarımızın Eğleneceği, Sahiplerinin Eğitileceği Bir Gün Bizi Bekliyor!

pet11 Fest x KüçükÇiftlik Bark kapsamında, aynı zamanda projenin partnerlerinden olan köpek eğitmeni Berker Arslan ve ekibi BAC Team, köpek eğitimiyle ilgili bir atölye çalışması gerçekleştirecek. Hayvan sağlığı, beslenmesi, hayvanları koruma yasası ve yaşama hakkı gibi birçok farklı konu üzerine alanında uzman isimlerle düzenlenecek söyleşi ve atölye çalışmaları gün boyunca devam edecek.

Sanatçılar Bu Kez Hayvan Dostları İçin Sahnede Olacak!

pet11 Fest x KüçükÇiftlik Bark festival ruhu, sevilen sanatçıların vereceği konserlerle tamamlanacak. Kendine has duruşu ve güçlü yorumuyla müzik dünyasının en özel isimlerinden biri olan Cem Adrian en sevilen şarkılarını bu defa can dostlarımız için seslendirecek. Müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayan ve kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan Adrian, sadece çok renkli sesi değil, çok renkli müziğiyle yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müziğin çok farklı dallarında çok farklı eserlere imza atıyor. Festival sahnesini renklendirecek diğer isimler ise Can Gox, Eskitilmiş Yaz ve Aybüke Albere olacak. İlk olarak, besteleri ve performansıyla başarı basamaklarını hızla tırmanan genç müzisyen Aybüke Albere sahneye çıkarak özellikle sosyal medyada ilgiyle takip edilen şarkılarını seslendirecek. Sava Savaş (vokal), Barış Can Uç (klavye-gitar-vokal), Abdullah Uyumaz (gitar), Durukan Çoban (bas gitar), Alper Akdoğan’dan (davul) oluşan yeni nesil müzik gruplarından Eskitilmiş Yaz’ın ardından ise sahneyi, yaptığı müziği “Anadolu blues” olarak tanımlayan ve genç yaşta başladığı profesyonel müzik yaşamında hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen Can Gox alacak.

Tüm Hijyen Önlemleri Alındı

Pandeminin başından itibaren aldığı koronavirüs tedbirlerini hassasiyetle uygulamaya devam eden KüçükÇiftlik Park, ziyaretçilerini pandemi şartlarına uygun olarak sınırlı sayıda kapasiteyle ağırlıyor. Online biletleme sisteminin kullanıldığı ve HES kodu zorunluluğunun olduğu etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü sağlık görevlileri tarafından yapılırken, ortak alanların hijyeni en üst düzeyde sağlanıyor. Misafirler KüçükÇiftlik Park’a 6 Eylül itibarıyla hayata geçen yönetmelik gereği PCR testi veya aşı kartı ibrazıyla giriş yapabiliyor.

n11.com’un desteği ve URU organizasyonuyla hayata geçirilen pet11 Fest x KüçükÇiftlik Bark etkinliğinin biletleri Biletix’te!

Bilgi için:         instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

pet11 HAKKINDA:

pet11 markası, Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com’un e-ticaret sektöründe hayvan haklarını gözeten bir yaklaşımla alışverişten daha fazlasını sunmayı hedefleyerek çıktığı yolda hayata geçirildi. Hayvanların ve hayvan sahiplerinin her türlü ihtiyacına cevap veren ve ürün satışından çok daha fazlasını sunan pet11, barınak ve STK destekleri, teknoloji iş birlikleri, özel etkinlikler, bağış kampanyaları ve sahiplendirme projeleriyle e-ticaret sektöründe öncü olarak hayvan dostu çalışmalara imza atıyor.

n11.com HAKKINDA:

n11.com, Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında kurulmuştur. 20 milyondan fazla ürün ve 270 binden fazla kayıtlı iş ortağını müşterileriyle buluşturarak kusursuz bir alışveriş deneyimi sunmak üzere çalışan n11.com, Türkiye’nin öncü açık pazar konseptli alışveriş platformudur. n11.com bir Doğuş Planet markasıdır.

URU HAKKINDA:

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ