Zirvede Haber

İznik’te siyasilerden uyuşturucuya ortak tepki!

İznik’te siyasilerden uyuşturucuya ortak tepki!

İznik’te 7 siyasi parti başkanları bir araya gelerek ilçenin sorunlarını dile getirdiler. İlçemizde son zamanlarda Uyuşturucu kullanımı artmasından dolayı ve ilçemizdeki sorunların çoğalması için yedi siyasi parti başkanları İznik kaymakamlığında buluşarak sorunları İznik kaymakamı Recai Karal’a iletildi.

Yapılan toplantı 2 saat sürdü uyuşturucu sorunu başta olmak üzere çiftçilerin sorunları, trafik, otopark sorunları İznik’te üniversite öğrencileri için yurt yapılmasını, Elbeyli meyve sebze hali sorunları, göçebe oyunları ve çevre yolu, kumbaşı mevkiinde yapılacak olan köprü gibi İznik’in önemli sorunları kaymakama iletilerek Kaymakamlık tarafından notları alındı.

7 siyasi parti başkanları Sık sık bu tür toplantıları yapacaklarını belirten parti başkanları bir daha ki toplantılarımızı dosyalar halinde hazırlayarak çıkacağız ilçemizin bu sorunlarını İznik belediye başkanı Kağan Mehmet ustaya ileteceklerini belirterek topluca İznik hepimizin birlikte güzel ilçemize sahip çıkalım dediler. İlçemiz İznik’te siyasi parti başkanlarının topluca birlikte toplanarak ilçe sorunlarını birlikte mülkü idare amirine iletilerek aynı zamanda başkanlar bir ilke imza attılar. Toplantıyı yaparak güzel bir yaklaşım birlik beraberlik sergilemişlerdir.

Fakat ilçe sorunlarını yerel basına kapatarak davet etmeden yapılması da yanlış olmuştur. İki gazeteci arkadaşımızın toplantıya davet edilmediği ve diğer basına da haber vermediklerinden ve kamuoyunu bilgilendiren, Gazetecilik anlayışına da değer vermeyen başkanlarında mutlaka bir gün basına işiniz düşer saygılarımla. Not: Biz basına değer vermeyen bazı başkanlar haber  ve fotoğraf paylaşımını yapmışlar bırakın herkes işini yapsın

Toplantıya katılım sağlayan siyasi parti başkanları:

CHP İznik ilçe başkanı: Asiye ÇALIŞKAN

İYİ PARTİ İznik ilçe başkanı: Mustafa KÜÇÜK

MHP ilçe başkan vekili: Mehmet ALABAŞ

Saadet Partisi ilçe başkanı: Mehmet TURAN

BBP partisi ilçe başkanı: Süha Özkan EBİNÇ

Yeniden Refah Partisi başkan vekili: Mustafa AYDEMİR

TDP partisi ilçe başkanı: Latif ARSLAN

TDP Gençlik kolları başkanı: Fatih BAŞTAR

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ