Zirvede Haber

5 milyon Suriyeli 80 milyon Türk kadar suç işliyor.

5 milyon Suriyeli 80 milyon Türk kadar suç işliyor.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ dün yaptığı basın toplantısında büyük bir skandalı gün yüzüne çıkardı. İç İşleri Bakanlığı açıkladı: 5 milyon Suriyeli 80 milyon Türk Kadar suç işliyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün yaptığı basın toplantısında , Suriyelilerin suç oranlarının yüzde 2 değil yüzde 50 olduğunu ve 5 milyon Suriyelinin 80 milyon Türk’ün işlediği suçun yarısını işlediğini söyledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bunu itiraf ettiği görüntüleri de basın toplantısında yayınlayan Özdağ’ın açıklamalarına göre, 5 milyon Suriyeli 80 milyon Türk’ün işlediği kadar suç işliyor.

Özdağ Soylu’nun bu açıklamasını Twitter hesabından paylaşınca İç İşleri Bakan Yardımcısı bürokrat, terbiyesiz bir üslup İle Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ’a karanlık diye hitap ettiği bir tweet attı. Yaptığı paylaşımda Soylu’nun Suriyelilerin işlediği suçların Türklerin işlediği suçların yarısı olduğunu ifade etmek istediğini ileri sürdü.

Böylece  İç İşleri Bakanlığı iki gün içinde iki açıklama yaparak daha önce açıkladığı Suriyelilerin yüzde 2 suç işlediği açıklamasının yalan olduğunu teyit etti.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ