Zirvede Haber

Nilüfer Belediyespor sezona galibiyetle başladı

Nilüfer Belediyespor sezona  galibiyetle başladı

Nilüfer Belediyespor,  Hentbol Erkekler Süper Ligi 2021-2022 sezonunun açılış maçında rakibi Trabzon Büyükşehir Belediyespor’u 42-37 yenerek lige galibiyetle başladı.

Nilüfer Belediyespor, Hentbol Erkeler Süper Ligi’nin ilk hafta maçını  Trabzon Büyükşehir Belediyespor ile yaptı. Nilüfer ekibi  rakibini Üçevler Spor Tesisleri’nde ağırladı.  Her iki takım da maça, savunmada dengeli başladı. Karşılıklı sayılarla devam eden maçın ilk 10 dakikası 5-5 beraberlikle geçti. 10. dakikadan sonra hızlı hücumlarla rakibinin kalesine yüklenen Nilüfer Belediyespor  ilk yarıyı 23-19 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında da  rakibine oyun ve skor  üstünlüğünü kabul ettiren mavi yeşil beyazlı hentbolcular  rahat bir oyunun ardından rakibini 42-37 yenerek lige 2 puanla başladı.

Nilüfer Belediyespor ve Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de maçı izleyenler arasındaydı. Heyecanı taraftarlarla paylaşan Başkan Erdem,  maçtan sonra her iki takımın sporcu ve teknik kadrolarını kutladı. Başkan Erdem “ 2021-2022 hentbol sezonunun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Sakatlıkların olmadığı, sportmenliğin ön planda olduğu bir lig temenni ediyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ