Zirvede Haber

Erbakan’dan flaş EYT açıklaması: ‘Bizim için önemli bir para değil!’

Erbakan’dan flaş EYT açıklaması: ‘Bizim için önemli bir para değil!’

Basın mensupları ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2022 yılında erken seçim beklediklerini dile getirirken EYT konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Fatih Erbakan, Kayseri’deki gazetecilerle bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fatih Erbakan; emeklilikte yaşa takılanların sorununu iktidara geldiklerinde çözeceklerini belirterek ; “Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili gelir gelmez bu sorunu çözeceğimizi, 26 milyarın bizim için önemli bir paranın olmadığını ifade ettik. Sadece bizim için değil Türkiye için önemli bir para değil. Faize ödenen yıllık para 240 miyar lira. Emeklilikte yaşa takılanlar yıllık 26 milyar lira tutuyor. Yani borç faizine ödediğimiz paranın 10’da biri kadar bir para. EYT’lilere de, diğer vatandaşlara da her türlü imkanı sağlayabilmeniz mümkün” diye konuştu.

Erken seçim beklediklerini de kaydeden Erbakan; “Erken seçimi bu şartlarda 2022 yılında bekliyoruz. Çarkı artık döndüremiyorlar, gerçekten sıkıştılar. Diğer bir husus da milletin ekonomik sıkıntısı ve tepkisi Bu tepkiyi de daha fazla bastırabilmeleri mümkün olmayacak gibi görülüyor. Gerçekten de esnafa, işçiye, memura sorduğunuzda bu tepkinin çok artarak devam ettiğini, fakirleşmenin artarak devam ettiğini görüyoruz. 2023’e kadar bu şartlar altında götürmeleri zor gibi geliyor. 2022 sonbaharına bir seçim olma ihtimalini görüyoruz. Ama tabi Türkiye sürprizler ülkesi, her an her şey değişebiliyor. İnşallah biran önce seçim olsun da paylaşımda adalet ve önce millet anlayışına sahip milli görüş iktidarıyla milletin derdine derman olunsun” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ