Zirvede Haber

EMSAN en yeni koleksiyonlarını bayilerle buluşturdu

EMSAN en yeni koleksiyonlarını bayilerle buluşturdu

Emsan, Türkiye çapındaki bayilerini Emsan 2021/2022 Sonbahar Kış Koleksiyonu Fuarı’nda bir araya getirdi. 3 gün süren fuarda yaklaşık 200 bayinin yanı sıra iş ortakları ve çalışanları da yerini aldı. Fuarın en yeni koleksiyonların tanıtımı ve bayiler arası ilişkilerin geliştirilmesi açısından büyük kazanımlar sağladığını kaydeden Emsan Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Karaca, “Geçtiğimiz yıldan bu yana Emsan’ın DNA’sında yer alan pişirmedeki uzmanlığının yanında yemeği merkeze alarak, mutfak kategorisinde derinleşme üzerine yoğunlaştık. Fuarımızda sergilediğimiz en yeni ürünlerle bu yönde aldığımız mesafeyi ortaya koyduk” dedi.

“EMSAN Yanında Her An” sloganıyla geliştirdiği en yeni koleksiyonlarında estetiği ve fonksiyonelliği birleştirirken, çözüm odaklı yaklaşımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Mutfak yolculuğundaki her aşamayı kolaylaştıracak akıllı, fonksiyonel ürün ve çözümler sunmaya odaklandıklarını belirten Emsan Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Karaca, fuarda sergilenen en yeni koleksiyonlar hakkında şu bilgileri verdi:

“Yeni sezon renk koleksiyonlarında dikkat çeken hâkî ve safir koleksiyonlarımız, Emsan çeliğinin gücünü altınla birleştirdiğimiz yeni Goldinox Serisi, içinde çok sevilen Bella Gusto stand mikserin de yer aldığı yepyeni bir evlilik paketi olan Tamamlayıcı Paket koleksiyonlarımız yeni sezonun öne çıkanları olarak fuardaki yerini aldı. Sofra kategorisi tarafında ise beyaz ve kırmızı renklerden oluşan yeni Mila Serisi’ni bayilerimizle buluşturduk. Serinin içinde çay, pasta- kurabiye ikram stantları bulunuyor. Yeni 24 parça günlük yemek takımlarımızın yanı sıra mevcut koleksiyonlara eklediğimiz yeni ürünlerimizi de tanıttık. Çelik koleksiyonuna eklediğimiz yeni çelik setler, yeni çaydanlık modellerimizle de çelikteki gücümüzü ortaya koyduk.”

Mutfaktaki mutluluğu hayata yayıyor

Pişirme öncesi hazırlık, pişirme, pişirme öncesi ve sonrası saklama ve sunma aşamalarında mutfaktaki tüm zorlukları en aza indirmek için yeni ürünler geliştirmeyi sürdürdüklerini belirten Karaca, “Markamızı mutfaktaki mutluluğu artırmak için yaratıcı çözümleri olan samimi bir yardımcı olarak konumlandırıyoruz. Tüketicilerimizin ihtiyaç duydukları her an ve her durumda onların yanında olmak için ürünlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Aynı zamanda dayanıklı ürünlerimizle kusursuz bir mutfak deneyimi tasarlıyoruz. Mutfaktaki mutluluğu hayata yayıyoruz” dedi.

Yeni 2 reklam filmi ile TV’de olacak

Karaca, ekimde “Emsan Yanında Her An” mesajını veren 2 reklam filmi ile TV’de ve dijital mecralarda yer alacaklarını belirterek sundukları kusursuz mutfak deneyimini herkes için erişilebilir hale getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Mutfağa girenler fonksiyonel çözümler bekliyor

Pandemi sebebiyle evde ve mutfakta geçirilen zaman arttı. Mutfağa ilgi duymayan kitle de mutfağa girmeye vakit buldu. Mutfakta geçirilen vaktin artması, temel mutfak eşyalarına olan talebi artırdı. Pandemi ile birlikte mutfağa girenlerin markalardan mutfaktaki zorlukları mümkün olduğunca azaltan fonksiyonel çözümler beklediklerini belirten Karaca, pandemiyle popüler hale gelen ürünler hakkında şu bilgileri verdi: “Gold rengi ürünler dikkat çekici ve tüm dünyada kullanılıyor. Çelik tekli ürünler, çelik setler, yanmaz yapışmaz tekli ürünler, yanmaz yapışmaz setler ile sahan setlere talebi oldukça arttı.”

Perakende normale dönüyor

Pandemi etkilerinin azalmaya başlamasıyla, perakende mağazalarındaki taleplerin eski haline dönmeye başladığına dikkat çeken Karaca, “Mağazalarımızla müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Mağazalaşma yatırımlarımızı sürdüreceğiz. 2022 yılının başlarında, 9 yeni mağaza açmayı planlıyoruz. Toptan satış ve franchise kanalında da büyümeyi sürdürüyoruz. Şu anda 21 adet franchise mağazamız bulunuyor, 2022 yılında bu rakamı 100’e ulaştırmayı hedefliyoruz. Fuarımızda, müşterilerimiz için bir franchise mağaza konsepti kurduk. Böylece franchise alma hayali olan müşterilerimize franchise mağaza konseptimizi yakından görüp inceleme, deneyimleme imkânı sağladık. İlgi de yoğun oldu. Fuardaki franchise mağaza talepleri için görüşmelerimiz başladı” bilgisini paylaştı.

Kapanma döneminin e-ticaret kanalının gücünü deneyimleme fırsatı sunduğuna değinen Karaca, e- ticaret yatırımlarına ilişkin şu açıklamada bulundu:

“Dijital dönüşüm ve e-ticaret kanalındaki yatırımlarımız artacak”

“Pandemi döneminde mutfak eşyalarına olan ilginin artmasıyla online mağazamızda ziyaretçi sayılarımız arttı. Satış hedeflerimize ulaşmada dijitalleşmenin öneminde inanıyoruz ve bu alanda yatırımlarımızı artırıyoruz. Bu bakış açısıyla şirketimizde tüm grup markalarımıza hizmet veren bir dijital dönüşüm departmanı kurduk. Dijital pazarlama, teknoloji ve inovasyon, dijital deneyim tasarımı, veri ve analitik ekiplerimiz dijital dönüşüm departmanı çatısı altında tüm gruba hizmet veriyor. Bu süreçte müşteri ihtiyaçlarını daha iyi analiz ederek, sitemizden alışveriş yapan müşterilerimizin daha iyi bir deneyim yaşamalarını sağlıyoruz.  Pazarlama çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürmeyi hedefliyoruz. Dijital dönüşüm ve e-ticaret kanalındaki yatırımlarımızı artırarak hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ