Zirvede Haber

Sadem Organik Yeni Sezon Koleksiyonu ile Doğayı Doğallığa Dönüştürmeye Devam Ediyor

Sadem Organik Yeni Sezon Koleksiyonu ile Doğayı Doğallığa Dönüştürmeye Devam Ediyor

Yüzde yüz organik pamuktan oluşan ev tekstili ürünleriyle bir Özdilek markası olan Sadem Organik’in yeni koleksiyonu, doğallığı ve sadeliği evinize taşımaya devam ediyor.

Yeni bir huzur ve sakinlik ortamı vadeden Sadem Organik’in yeni sezon koleksiyonunda yüzde yüz organik pamuktan üretilmiş nevresim takımı, baskılı nevresim takımı, yatak örtüsü, bebek nevresim takımı, havlu, bornoz ve paspaslar yer alıyor.

Nefes Alan Doğal Kumaşlar…

Yüzde yüz organik pamuk kullanılarak tasarlanmış evinizin ve yaşam alanlarınızın vazgeçilmez tekstil ürünleri, keten kumaşla keten görünümlü baskılı desenler ile indigo rengi ve etnik motiflerin kullanımıyla öne plana çıkarıldı. Terrazzo döşeme efektleri, denim detaylar, deniz ve kum efektleri ile yeşil, somon ve kiremit tonlarının birlikteliği, baskılı degrade geçişli desenler, nakış, biye ve aplike detaylar, butik nevresim modelleri, kare yastıklar, ürünü tamamlayıcı kontrast oluşturan yatak örtüleri de Sadem Organik’in yeni sezon koleksiyonunda yer alıyor.

Yüzde yüz organik olmasının yanı sıra penye işleminden geçirildikleri için daha parlak, daha dayanıklı ve daha iyi bir dokuya sahip olan Sadem Organik ürünleri, aynı zamanda çevreye ve doğaya duyulan duyarlılığı da yansıtıyor.

Sadeliği ve doğallığı yaşam alanlarına kodlamak isteyen kullanıcılar, sademhome.com.tr’den ürünleri inceleyebilir ayrıca seçili Özdilek mağazalarından veya Özdilekteyim.com çevrim içi alışveriş sitesinden Sadem Organik ürünlerini satın alabilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ