Zirvede Haber

Muharrem İnce’ye hapis cezası verildi! Memleket Bursa; “Bir Girer Bin Geliriz!

Muharrem İnce’ye hapis cezası verildi! Memleket Bursa; “Bir Girer Bin Geliriz!

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’ye 5 ay hapis cezası verildi. İnce, “5 ay değil, 500 yıl da verseniz; FETÖ’ye de size de yine direnir, yine direniriz” ifadelerini kulandı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kendisine 5 ay hapis cezası verildiğini açıkladı.

İnce’nin paylaşımı şöyle:”10 yıl önce AKP FETÖ ortaklığında organize edilen Silivri’deki kumpas davalarında hukuksuzluklara direndiğim için bugün hakkımda 5 ay hapis cezası verilmiş. 5 ay değil, 500 yıl da verseniz; FETÖ’ye de size de yine direnir, yine direniriz.

Konuya Memleket Bursa Teşkilatları konuya duyarsız kalmayarak açıklamalarda bulundu. En sert açıklama ise Memleket Parti Bursa İl Başkanı Güner Aklan’dan geldi. Aklan; “Bir hukukçu olarak verilen karardan dolayı üzgünüm. Hukuk hiç bu kadar kişileştirilmemişti. 10 yıl önce Silivri İdam Mahkemeleri’ni hepimiz yakından yaşadık. O davalarda yurtsever insanlarımız acımasızca yargılandılar, yıllar sonra cemaatle AKP’nin birlikteliği bozulunca da ithamlara mahkum olan güzel insanlar beraat etti. Bu davanın da cürumu bu mahkemelere dayanıyor. O nedenle de bu davanın da düşmesi gerekirken Genel Başkanımız sayın Muharrem İnce’nin hareketlerini prangalamak için mahkum ediliyor. Susmayacağız! Bugün bu karara imza atanlar unutmasın ki; onlara da bir gün tertemiz hukuk lazım olacak!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ