Zirvede Haber

DEVA Partisi’nin Osmangazi İlçe Başkanı belli oldu!

DEVA Partisi’nin Osmangazi İlçe Başkanı belli oldu!

Bursa’da teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdüren DEVA Partisi’nde, Osmangazi İlçe Başkanlığı görevine Yasin Gök getirildi.

DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından da ismi onaylanan ve bugün DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz tarafından yetki belgesini alan Yasin Gök, zaman kaybetmeden görevine başlayacak.

Otomotiv, yedek parça ve sağlık alanında faaliyet gösteren kendi şirketinde iş hayatına devam eden DEVA Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Yasin Gök; “Bursa’mız ve Osmangazi’miz için önemli bir gün, bu özel günü yaşayabilmemizin önünü açan başta Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’a ve Türkiye’deki tüm DEVA Partisi mensuplarına teşekkür ederim. Çalmadık kapı, dinlenmedik dert bırakmayana kadar çalışmalarımızı sürdürecek, Osmangazi’ye DEVA olacağız.” açıklamasında bulundu.

Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz atama sonrası yaptığı konuşmasında teşkilatlanma çalışmalarına değinerek, “Osmangazi İlçe Başkanımız Yasin Gök’ü tebrik ediyoruz. DEVA Partisi olarak teşkilat çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. DEVA ailesi sadece Osmangazi’de değil, bütün ilçelerde hızlı bir şekilde büyüyor. 11 ilçede kurucu ilçe başkanlarımızı belirledik. Önceliğimiz, teşkilatlanmayı hızlı ve aktif bir şekilde tamamlayıp, daha çok halkımızla bir arada olmaktır.” dedi.

YASİN GÖK KİMDİR?

1979 yılında Bursa Karacabey’de doğdu.

Çocukluğunu Osmangazi İlçesi Bahar Mahallesi’nde geçiren Yasin Gök, Bursa Ticaret Meslek Lisesi ve Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.

Yüksek lisansını Bilgi Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyon alanında tamamladı.

Uzun yıllar ilaç sektöründe Pazarlama ve Satış alanında çeşitli görevlerde bulundu.

Otomotiv yedek parça ve sağlık alanında faaliyet gösteren kendi şirketinde iş hayatına devam etmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ