Zirvede Haber

DOĞANIN RİTMİNİ HİSSEDİN NG ENJOY ve NG SAPANCA’DA DOĞA DOSTU TATİL

DOĞANIN RİTMİNİ HİSSEDİN  NG ENJOY ve NG SAPANCA’DA DOĞA DOSTU TATİL

Eylülde rotanızı huzur diyarı Sapanca’ya çevirmeye ne dersiniz?
NG SAPANCA ve NG ENJOY, Sapanca’nın eşsiz doğasında 
konuklarına dört mevsim boyunca huzurlu bir atmosfer yaşatmaya devam ediyor.

Yemyeşil doğası ile şehrin gürültüsünden uzak ve sakin bir ortam sunan Sapanca hem ailelerin hem romantik çiftlerin, hem de kendisiyle baş başa kalıp hayallerine odaklanmak isteyenlerin favori rotası. NG HOTELS ailesinin bölgede bulunan iki oteli NG SAPANCA ve NG ENJOY, tasarımı, hizmet anlayışı ve aktiviteleriyle fark yaratarak doğa dostu tatil arayan konuklarına huzur ve keyif dolu bir tatil yaşatıyor.

NG ENJOY’da sarı yazın tadını ister ailece ister kendinizle baş başa yaşayın

Misafirlerine otele ilk adım attıkları andan itibaren beklentilerin ötesinde deneyimler yaşatan NG ENJOY, eylül ayında güneşin tadını çıkarmak isteyenler için ideal. Orman, havuz ve göl manzaralı toplam 270 odası ile hizmet veren NG ENJOY, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan restoranları, açık ve kapalı havuzları, çocuklara ve yetişkinlere özel alanlarıyla “Hayat Enjoy’da Güzel” sloganını her detayda yaşatıyor.

Farklı tatil beklentilerini en üst düzeyde karşılayan NG ENJOY’da havuzun tadını çıkarmak isteyenler için 5’i kapalı, 2’si açık olmak üzere toplam 7 havuz ve 1 kaydıraklı havuz bulunuyor.

Karmaşadan tamamen uzaklaşmak isteyen 14 yaş üstü misafirlerin kullanımına açık olan “Sessiz Havuz” ile ayrıcalıklı bir seçenek sunan NG ENJOY, ormanın içinde, kuş cıvıltıları eşliğinde sakince havuz keyfi yaşama ayrıcalığı yaşatıyor.

NG SAPANCA’da doğa ve huzur tatili

Yaşları ve beklentileri ne olursa olsun tüm aile bireylerinin tatilden beklentisini karşılayan NG SAPANCA’da Orman Terapisi’nden bisiklet turuna, doğa yürüyüşlerinden sessiz havuza dek birçok doğal etkinlik konukları bekliyor.

Türkiye’nin 7 farklı kalite belgesine sahip ilk 5 yıldızlı oteli olan NG SAPANCA, şehrin stresinden ve kalabalığından uzakta, huzurlu bir ortamla buluşmak isteyen misafirlerini doğanın kalbinde ağırlıyor.

Ulusal ve uluslararası düzeyde aldığı birçok ödülle ve açıldığı günden beri fark yaratan NG SAPANCA, tamamı yenilenen 291 odası ve ayrıcalıklı hizmetleriyle konforun ve lüksün sınırlarını aşan bir tatil deneyimi yaşatıyor.

NG SAPANCA’da doğayı ve ormanı daha önce hiç olmadığı şekilde deneyimlemek, modern hayatın getirdiği etkilerinden arınarak öze dönmek isteyenler için de çok özel bir seçenek yer alıyor. ‘Orman Terapisi’ deneyimi ile tüm duyular açık olarak ormandaki sesleri, kokuları, renkleri hissetmeye olanak sağlayan NG SAPANCA, stresten arınmak ve kendisiyle baş başa kalmak isteyenler için de eşsiz bir atmosfer sunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ