Zirvede Haber

Decopela’dan Clizia aydınlatma

Decopela’dan Clizia aydınlatma
Yaz sofralarına çiçek formlu masa lambaları Cilizia ve La Fleur modelleriyle elegan dokunuşlarda bulunacak olan Decopela, sofistike, özgün, yaratıcı ve estetik görünüme sahip parçaları tek çatı altında toplayan bir online dekorasyon mağazası. Decopela.com’un en iddialı ürünlerinden birisi de dekoratif olarak da kullanabileceğiniz dezefektasyon aracı olan Purity Capsule.
Yaşam alanlarına sofistike, farklı, estetik ve doğal dokunuşlarda bulunmayı hedefleyen Decopela, doğu ile batının, klasik ile modern çizgilerin harmanını gerçekleştiriyor. Geleneksel üretime ve doğaya saygılı ürünlerin, sanatçı elinden çıkan eşsiz tasarımların herkesin hayatında bir yeri olması için bir şeyler yapmak gerektiğini hissederek yola koyulmuş heyecan dolu bir marka olan Decopela’nın kurucusu Pelin Yalçın, ticaret ile dopdolu 12 yıllık profesyonel kurumsal tecrübesi sonrasında, henüz küçük yaşlarından süregelen sanata, dekorasyona, el işçiliğine ve doğaya olan tutkusu baskın gelerek kendi markasını yaratmak için yola koyulmuş. Yalçın, ‘Güzeli görmek; güzel hissetmeyi, düşünmeyi ve güzeli üretmeyi beraberinde getiriyor, bu felsefe ve duygu ile beni heyecanlandıran detayları hayatıma katmayı ve en zevkli, nadide ürünleri, insanlarla buluşturmayı hayal ettim. Decopela ise bu yolculuğun başlangıcı oldu.’ sözleriyle markasının kuruluş hikayesine değiniyor.
Decopela, dekoratif danışmanlık ve dekoratif ithal ürün satışı olmak üzere iki alanda hizmet veriyor. Kullanıcıların taleplerini ve kişisel zevklerini kendi tarzı ve deneyimi ile birleştirerek, tasarım hizmetinin başından sonuna kadar; tasarlama, karar verme, bütçeleme, tedarik etme ve dekore etme sürecinde hizmet verebilen bir marka.
Decopela, koleksiyonunda bulunan ürünlerini çeşitlendirmeyi ve çizgisine sadık kalarak, tüm yaşam alanlarında daha fazla yer edinmeyi planlıyor. Teknoloji ve sanatsal dokunuşun birlikteliğinin ince bir çizgide uyumla harmanlanmasını başararak, hem sıcak hem de teknolojik kalabilecek evler için çalışıyorlar. Detaylar ile bütünü değiştirmeye yönelik adımlar atmak için risksiz, birbiri ile uyumlu ürünlerden oluşan koleksiyonlar oluşturarak ürün yelpazelerini sürekli yeniliyorlar.
Decopela’nın özellikle bu yaz ithal ettiği, oldukça ilgi çekeceğine inandıkları tasarımların başında yaz sofralarına şıklık katacak çiçek formlu masa lambaları Cilizia ve La Fleur geliyor. En çok tercih edilen bu modellere bir de çok şık bir dezenfeksiyon aracı olan Purity Capsule ekleniyor. Purity Capsule içine koyduğunuz her şeyi çok kısa sürede dezenfekte ediyor ve aynı zamanda dekoratif olarak da kullanılıyor.
Decopela.com internet sitemiz üzerinden dekoratif danışmanlık ve destek hizmetleri için bilgi alabilir, ürünleri satın alabilir ve Instagram hesabımızı gözden geçirebilirsiniz.
@decopelacom
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ