Zirvede Haber

Doğadan ilham alan yeni seri

Doğadan ilham alan yeni seri

Yuvarlak formun sempatisinden etkilenerek tasarımlarını şekillendiren Merve Orakcı, çamura dokunduğu andan itibaren duyduğu heyecan ve mutlulukla yazdığı seramik hikayelerini Petra Seramik çatısı altında meraklılarıyla buluşturuyor. Petra Seramik’in en yeni serisi olan Papatya, sonbahar mevsimine mutluluk taşımaya hazır.

“Atölyem benim oyun alanım. Keyfimce ve gönlümce uğraştığım, kendim için çalıştığım bir masal diyarı.” sözleriyle atölyede geçirdiği keyifli vakte değinen markanın kurucusu Petra Seramik, tasarımlarının tamamını gıdaya uygun seramik çamuruyla ve yine gıdaya uygun sırlar ile gerçekleştiriyor. Düşük derecede pişen seramik çamurunu tercih eden Petra Seramik, Victoria, Flair, Bonnie ve Privet serilerini sempatik bulduğu yuvarlak hatlı modeller olarak tasarlıyor.

Petra Seramik’in isminin hikayesi, Ürdün’de yer alan antik bir kentin ismi olan Petra’dan geliyor. Petra, kireç taşının ilmek ilmek oyulduğu ve insanı hayran bırakan duruşuyla kendisinden söz ettiren şaheser bir yapı.

Markanın yakın gelecekteki hedefinde ise bu işi hala aşkla ve sevgiyle yapıp bunu sürdürmek, daha fazla kişiye ulaşmayı başarmak yer alıyor.

Petra Seramik tasarımlarına ulaşmak için Instagram üzerinden @petraseramik adresimizi ziyaret edebilir, www.shopier.com/petraseramik linki üzerinden de ürünlerimize doğrudan ulaşabilirsiniz.

Instagram: @petraseramik

www.shopier.com/petraseramik

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ