Zirvede Haber

Eğitimin Yeni Merkezi; Prestij Kurs’a Görkemli Açılış!

Eğitimin Yeni Merkezi; Prestij Kurs’a Görkemli Açılış!

Bursa’da eğitim yatırımlarına bir yenisi Nilüfer ilçesi FSM Bulvarı’nda eklendi. İş insanı Hasan Gürler’in sahibi olduğu, öğrencileri lise ve üniversite sınavlarına hazırlayacak Prestij Kurs, görkemli bir törenle eğitim hayatına merhaba dedi.

Bursa’da iş insanı ve Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gürler, yatırımlarına bir yenisini eğitim alanında ekledi. Nilüfer ilçesi FSM Bulvarı’nda hizmet verecek Prestij Kurs, kapılarını öğrencilere açtı. Öğrencileri lise ve üniversite sınavlarına hazırlayacak özel ders konseptli kurs merkezinin açılışı, iş, siyaset ve spor camiasını buluşturdu. Açılışa Bursaspor Yönetim Lideri Emin Adanur, Bursaspor Başkanı Hayrettin Gülgüler ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Altepe, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Yıldırım Belediyesi Başkanvekili Selim Yolgeçen ve CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şahin Sevinç’in de aralarında olduğu çok sayıda kişi katıldı.

Açılışa özel fırsatlar ve erken kayıt indirimleri sunan Prestij Kurs, kayıt süresi boyunca Bursaspor Kongre Üyeleri’nin çocuklarına da özel indirimler uygulayacak. Öğrencilerin başarıya ulaşmalarında köprü vazivesi göreceklerini söyleyen Hasan Gürler, nitelikli eğitim için tüm hazırlıkları yaptıklarını söyledi. Gürler, şöyle konuştu: “Bursa’mıza kaliteli bir hizmet verebilmek adına bütün öğrencilerimizin yanındayız. Pandemi sürecinde eğitim açığı oluşan bütün öğrencilerimize kaliteli bir eğitim verebilmek adına bu yola çıktık. Pandemi süreci eğitim açığını olumsuz etkiledi. Biz de öğrencilerimize kaliteli bir eğitim verebilmek için kaliteli bir kadro ile yola çıktık. Bu arada açılışa katılan öğrencilerimize 5 adet matematik soru bankasını günün anısına hediye ettik. Kayıt süresi boyunca sürprizlerimizden biri de Bursaspor Kongre Üyelerine dönük. Anne babası kongre üyesi olan öğrencilerimize özel indirimler uygulayacağız.”

Prestij Kurs Müdürü Seyid Aşçı’nın mesajları ise şöyleydi: ” Bursa’da ilk defa özel ders konsepti ile ve büyük çabalarla kurulmuş bir kurumdayız şu an. Özel ders konseptini ön planda tuttuk, öğrencilerimizin çok ihtiyacı var. Mekanı onlar için çok güzelleştirdik, çok ferah alanlar kurduk. Buradan ailelere mesajım, çocuklarınızla kendi çocuklarımız gibi ilgileneceğimizin sözünü veriyoruz.” Açılışa Katılan, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Altepe, İYİ Parti İl Başkanı Türkoğlu ve CHP’li Meclis Üyesi Şahin Sevinç de yaptıkları konuşmalarda Presjij Kurs’a eğitim hayatında başarılar diledi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Ardından 2 ve 3 kişilik loca sınıflar ve 12 kişilik ferah sınıfların yanı sıra öğrencilerin sessiz ve huzurlu bir ortamda ders çalışmasını sağlamak amacıyla oluşturulan özel donanımlı kütüphane gezildi.

Açılışta bir de sürpriz vardı. Açılışa katılan öğrencilere ve velilere lise ve üniversite sınavlarına dönük hazırlık setleri ücretsiz olarak dağıtıldı. Açılışa özel sürprize protokol üyeleri de eşlik etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ