Zirvede Haber

Bizi bizden dinleyecek, anlayacak ve hakkımızı iade edeceksiniz

Bizi bizden dinleyecek, anlayacak ve hakkımızı iade edeceksiniz

İstanbul EYTSYDD Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Lastikci, “Son EYTli emekli olana kadar mücadelemizi devam ettirecek, asla geri adım atmayacağız. Bizi bizden dinleyecek, anlayacak ve hakkımızı iade edeceksiniz. Başka yolu yok.” açıklamasında bulundu.

İstanbul Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYD) Yönetim Kurulu bugün bir araya geldi.

Alınan kararların sonrası İstanbul EYTSYD Derneği Başkanı Arzu Lastikci açıklamalarda bulundu.

Arzu Lastikci’nin açıklamaları şöyle:

‘Uzunca bir dönem küresel bir salgın olan Covid 19 önlemleri dahilinde yaşanan pandemi süreci ile gelinen noktayı ve bundan sonraki süreçte yine pandemi şartları göz önünde tutularak davamız adına çalışmalarımızı ne şekilde sürdürebiliriz?’ Fikir ve önerilerin masaya yatırıldığı verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Ailesel sağlık problemleri sebebiyle toplantıya katılamayan arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizle..

Alın terimizi akıttığımız hak davamızı zaferle taçlandırana kadar, Son EYTli emekli olana kadar mücadelemizi devam ettirecek, asla geri adım atmayacağız.

Görmeyenlere, duymayanlara rağmen biz o kapılara yine yeniden gideceğiz. Biz halkız ve bize o kapıları açacaksınız. Bizi bizden dinleyecek, anlayacak ve hakkımızı iade edeceksiniz. Başka yolu yok. GELECEĞİZ”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ